Magazin > VIP
22587 ogledov

Ljubezen po domače: Nataši se je že smejalo, nato pa je Mitja udaril z odločitvijo

mitja rus POP TV
Katero je izbral?

Iskanje družice s pomočjo televizije se je za Mitjo Rusa končalo precej grenko. Pa tako lepo je kazalo med spoznavnim večerom, ko je prvič ugledal visokoraslo Natašo

Duhoviti Ribničan se je moral na koncu odločiti med Sonjo in Natašo. "Brez tebe ne vem, kaj bi, kako bi. Res si me znala najbolj nasmejati. Res si posebna punca," je pred odločitvijo rekel Sonji. Tudi za Natašo je našel lepe besede. "Lepo sva začela, lepi nameni, iskrice v očeh. Potem je prišla nevihta in takrat sva se težko pobrala."

"Ampak sva se," je na to odvrnila Nataša. Mitja se ni čisto strinjal. "Še vedno se sprašujem, tehtam, lahko si bova dala še eno priložnost, vse je še odprto," je pripomnil.

sonja plešnar, mitja rus, nataša | Avtor: POP TV POP TV

Nataša je po njegovem govoru dobila upanje, da jo bo izbral, zato mu je v romantičnem duhu še zaupala. "Od prvega trenutka sem začutila lesk v očeh, to mi je ogromno povedalo. Vsi skupni trenutki so bili posebni in neponovljivi in so nekaj pustili v srčku. Mislim, da boš izbral mene."

In tako je tudi kazalo, saj je najprej slabo novico sporočil Sonji, ki jo je sprejela zelo športno in svoji sotekmovalki čestitala ter paru zaželela srečo.

A Nataša se je veselila prehitro. Ker ni prepričan, kako bi "preživel" drugo oziroma tretjo nevihto, jo je poslal domov. "S tem nisem zadovoljna, pričakovala sem, da se bo zgodba nadaljevala," je dejala Nataša.

Komentarjev 3
  • Thomas_Brown 15:04 27.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Dusan12 11:20 27.november 2021.

    Škoda, da niso scenarij prilagodili politiku Francu Trčku, in mu ponudili priložnost, da se izkaže v tej seriji ljubezen po domače, je nepredvidljiv, nenasiten jebač, kopija majmuna v Kongu

  • Friderik1950 07:57 27.november 2021.

    Gledam tu in tam po nekaj minut. Najbolj butast show - šov dosedaj, s tem pa tudi najbolj zanimiv. Tu je, če uporabim znano frazo, v butastosti šov prekosil samega sebe in zato je tudi najboljši.