Magazin > VIP
21264 ogledov

Ljubezen po domače: Je bil to znak? To se je zgodilo, ko je David izbral zmagovalko!

david krulčič POP TV
Kakšen smeh!

Kandidat Ljubezni po domače, Primorec David Krulčič, se je moral posloviti od ene od svojih deklet. Kot je znano, je šov po sporu prostovoljno zapustila Manja, Sentya in Vanja pa sta ostali in se še naprej borili za njegovo srce.

David ju je presenetil, ko je rekel, da se bo odločil v zadnjem trenutku. "To se mi zdi nenavadno. Ne moreš se v zadnji sekundi odločiti in vreči kovanec, pa naj bo, kot bo. Kaj, če se ne obrne prav? Ljudje se imamo pravico sami odločati,“ je povedala Sentya, Vanja pa je dejala, da je zaskrbljena. "Njemu je vseeno. Odločil se bo zadnji trenutek. Malo se počutim neprijetno,“ je povedala. 

david krulčič | Avtor: POP TV POP TV
Ko so stali ob obali, je bil David za svoji kandidatki poln sladkih besed. "Izkazali sta se, kot sem si predstavljal. Kot punci, ki cenita stvari, sebe, imate spoštovanje, vidita, ali je človek slab ali ne. Zaradi vaju sem postal boljši človek.“

Po hvalospevih je David odločil, da mora domov Sentya. V trenutku, ko je povedal svojo odločitev, je nanj padlo platno. "Jaz sem pomislila: 'Kaj pa, če se je napačno odločil?'“ je dogodek komentirala Sentya, David pa je razmišljal: "Pano je padel z razlogom. Mislim, da mi vesolje sporoča, da sem se pravilno odločil, saj je Sentyo zakrilo, Vanjo pa pustilo odkrito.“

Bomo videli ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.