Magazin > VIP
176271 ogledov

Kmetija: Karin je shujšala, takšna je danes

kmetija2021, Karin Lipovnik Ana Gregorič
Mladenka pridno hodi v fitnes.

Karin Lipovnik | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Finalistka Kmetije Karin Lipovnik iz Dravograda se je odločila za spremembo življenjskega stila. "Že dober mesec v fitnesu 2- do 3-krat na teden treniram pod budnim očesom fitnes trenerke," je za Žurnal24 povedala 25-letnica, ki je s prvimi rezultati zelo zadovoljna.

"Ne tehtam se, ker se mi zdi, da sem nato vedno razočarana. Bolj sem pozorna na to, kako se počutim. Se pa izguba kilogramov že pozna na oblačilih. Nedrček mi je na primer že prevelik. (Smeh)."

K spremembi življenjskega stila spada tudi sprememba jedilnika. "Pri tem mi pomaga moja trenerka. Ni mi sestavila točnega jedilnika, ampak ga sproti spreminjava. Ne gre za dieto, ampak spremembo življenjskega stila, zato kdaj pa kdaj pojem tudi 'navadno' kosilo, le v manjših količinah. Sicer pa pazim, da je na krožniku dovolj proteinov, maščob in ogljikovih hidratov. Ponavadi jem piščanca in tuno ter se izogibam sladkorju, predvsem sladkim pijačam. Velika napaka je, da trenutno premalo jem. Nimam apetita," nam je še zaupala.

Komentarjev 27
  • Ulrich Schaffer 15:43 03.februar 2022.

    Ja kam je pa shujšala, mal poglej v trenerski z veliko ritjo kot vogal in svina debela, vi pa shujšala. Vsaka je že duha z 80 kilami. Povejte 2 dni ni jedla in je vse odpadlo iz je. Shujšala,, 😀😀😀😀 kam pa ??

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 19:37 24.januar 2022.

    To pa je že kar lepa spremembica. Le tako naprej!

  • MK 15:39 24.januar 2022.

    meni je tole še vedno špeh bomba.... javi se ko boš 50kg dol