Magazin > VIP
19723 ogledov

Kriminalni klan želel znano Slovenko politi s kislino

Senidah Instagram
Klan okoli Admirja Arnautović Šmrka, ki je bil lani zaradi organiziranega kriminala zaradi pranja denarja in drugih kaznivih dejanj aretiran v akciji Bumerang, naj bi načrtovala krut napad na slovensko pevko Senidah.

Mediji v BiH pišejo, da je Klan Admirja Arnautovića Šmrka med drugim načrtoval napad na priljubljeno slovensko pevko Senidah. V poročilu, ki ga je ministrstvo za notranje (MUP) zadeve posredovalo tožilstvu BiH, so navedene šokantne podrobnosti.

Senidah v sporu z mafijo? Magazin Senidah grozijo in jo izsiljujejo za pol milijona evrov

N1 Sarajevo piše, da je Šmrk s svojo ekipo vse skupaj načrtoval preko aplikacije Sky in preko nje "spodbujal" njim znane osebe, da bi izvedle fizični napad na pevko Senidah. Nadalje je navedeno, da je bil napad načrtovan med njenim bivanjem v Sarajevu, pa tudi na drugih lokacijah, ki bi bile primerne za napad. Načrt je bil, da jo "pretepejo", ranijo, ali pa ji po obrazu zlijejo kislino.

Senidah | Avtor: Instagram Instagram

"Želeli so jo huje telesno poškodovati," piše v poročilu MUP-ja. Pojasnjeno je bilo, da bi združba, glede na Kazenski zakonik BiH, storila kaznivo dejanje nasilniškega vedenja in povzročitve hude telesne poškodbe. V okviru policijske akcije prijetja Šmrka so policisti MUP preiskali več lokacij. Takrat so zasegli dokumentacijo, dve motorni kolesi, določeno število luksuznih motornih vozil. Admir Arnautović Šmrk je menedžer Jala Brata in Bube Corellija ter več drugih pevcev iz skupine, ki ji je Senidah pripadala, poročajo mediji v BiH.

Buba Corelli Magazin Aretirali raperja, ki naj bi grozil tudi Senidah

Estradniška mafija udarila

Ali je Senidah v sporu z mafijo, se je ugibalo že leta 2021. Po poročanju srbskega Kurirja, se je Senidah že takrat znašla v neljubi situaciji. Kurir je namreč poročal, da je estradna mafija od nje zahtevala pol milijona evrov. Že junija leta 2020 naj bi po poročanju omenjenega medija, zapustila Sarajevo, kjer je bila zaradi poslovnih obveznosti, in se v Ljubljano vrnila zaradi groženj nekdanjih sodelavcev. Po navedbah vira blizu pevke, pa naj bi že takrat prejela številne grožnje.

Senidah | Avtor: Instagram Instagram

Domnevalo se je, da tako imenovana estradniška mafija želi, da bi jim Senidah povrnila naložbe, kot je oglaševanje in ustvarjanje blagovne znamke v njenem imenu ter plačilo stroškov za ustvarjanje njene kariere v tujini. Zato naj bi ji grozili, naj jim izplača "odškodnino".

Senidah Magazin Naša pevka pokazala fanta, ki ga skriva že od leta 2019

Senida Hajdarpašić je zaslovela s pesmijo Slađana in hipoma postala balkanski fenomen. Njeni ogledi na Youtibe štejejo na desetine milijonov. Številni pa jo poznajo tudi kot pevko slovenske zasedbe Muff.

Komentarjev 10