Magazin > VIP
26 ogledov

Leonardo hodi z dvema manekenkama

Leonardo DiCaprio Flynet
Igralec Leonardo Dicaprio je po poročanju ameriških medijev omrežil kar dve avstralski manekenki, ki zvezdnika zabavata po koncu razmerja z Blake Lively.

Prejšnij teden so mediji pisali, da se Leonardo po propadli zvezi z Blake Lively zabava z avstralskim modelom Alyce Crawford, ki je bila ena od tekmovalk v resničnostnem šovu Avstralski top model, zdaj pa poročajo, da je omrežil še eno avstralsko lepotico. Oko je vrgel tudi na 20-letno  Kendal Schuler. "Leo ji je rekel, da ga lahko obišče, kadarkoli želi, dokler bo pri tem ostala diskretna," je medijem izdal Kendalin bližnji prijatelj, a dodal: "Ona ni neumna. Ve, da njuno razmerje ni resno, zato preprosto uživa v njegovi družbi."

Leovo razmerje s Kendal je po besedah vira še čisto sveže, z 21-letno Alyce pa naj bi se videval že nekaj tednov. "Ko se hoče dobiti z njo, ji pošlje sporočilo. Navadno se vidita čez teden, saj čez vikend počne druge stvari," je izdal zvezdnikov prijatelj in dodal, da se z Alyce najraje dobiva v hotelski sobi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.