Magazin > VIP
40 ogledov

Manekenka razglasila bankrot

Robert Gerner, Janice Dickinson FameFlynet
Janice Dickinson, ki je samooklicani prvi supermodel, je oznanila, da je na robu bankrota. Njen dolg znaša kar 725 tisoč evrov.

Ameriška manekenka Janice Dickinson, ki se je mnogi morda spomnite kot sodnico v šovu Ameriški top model, je bankrotirala, saj je davkariji in različnim zdravstvenim ustanovam dolžna 625 tisoč funtov (približno 725 tisoč evrov).

Tako visok dolg je dosegla predvsem z neplačevanjem davkov, saj mora davkariji izplačati 312.500 funtov (približno 362 tisoč evrov), zdravstveni ustanovi v Kaliforniji pa je dolžna 5.000 funtov (približno 5.800 evrov), poroča časnik New York Post. Poleg tega je enako vsoto dolžna tudi znanemu dermatologu, ki skrbi za lepoto zvezdnic, Arnoldu Kleinu. Čez leta pa se je nabralo še več neplačanih računov in 58-letnica je tako dolžna že več kot pol milijona.

A vrtoglavi dolgovi je kljub temu ne zadržujejo pri nadaljnem zapravljanju, saj je zvezdnica pred nekaj meseci oznanila, da se bo spet poročila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.