Magazin > VIP
106115 ogledov

Monika Jelinčič: Romantične fotografije s počitnic

monika jelinčič Saša Despot
Novi partner Monike Jelinčič objavil romantične fotografije s počitnic.

Monika Jelinčič in podjetnik Rok Miklič svoje ljubezni ne skrivata več. Miklič je svojo izbranko že dvakrat pospremil na sodišče, kjer sta se z možem, poslancem Zmagom Jelinčičem, prepirala zaradi vračila več kot pol milijona evrov. Poslanec namreč od žene, s katero je bil poročen 16 let in ima dva otroka, zahteva vrnitev darila velike vrednosti. Gre za 650 tisoč evrov, ki jih je podaril Moniki Jelinčič za nakup parcele v Semedeli, kjer sta ob morju sezidala vilo, ki sicer še ni dokončana. 

zakonca Jelinčič na sodišču Magazin Partner Monike Jelinčič ovaden zaradi tatvine

V drugi polovici novembra je Miklič objavil celo javno pismo o njunem odnosu. "Ljubezen je zelo čuden pojem in vsak, ki je deležen ljubezni, ve, da je tako močno čustvo, da ga ne moremo zatreti. Tako ljubezen čutim do Monike. Kljub temu pa je imela ljubezen do nje vedno grenak priokus. Ta se je pojavil in me moril že pred tem, ko sem se zaljubil. Najedal me je kot občutek krivde, kot nekakšno vsakodnevno opozorilo na to, da delam nekaj slabega. Razlog je bil v tem, da sem razdiral družino, razdiral sem vlogo mame in očeta, razdiral sem nekaj, za kar sem vedno trdil, da je nekaj svetega. Vendar kljub temu občutku krivde nisem naredil koraka nazaj in se umaknil, saj je bila ljubezen močnejša,“ je med drugim o svojih čustvih zapisal.

zakonca Jelinčič na sodišču Magazin Tega Monika Jelinčič sodnici ni želela razkriti

Da je njuna ljubezen močna, kažejo tudi fotografije, ki jih je Miklič objavil na Instagramu. Navdušena padalca sta se v začetku novembra namreč skupaj mudila v Sarajevu, kjer sta se, kot kaže, imela zelo lepo. 

monika jelinčič | Avtor: Instagram Instagram
monika jelinčič | Avtor: Instagram Instagram

 

 

Komentarjev 14
  • silvo82 11:23 28.december 2019.

    tale njen ljubimec jo bo pokopal na sodišču zaradi fotografij.s temi fotografijami je pokazala da ne zna skrbeti za hčerki

  • db08d766e1b32fb730acfd95068d4776f2ee2b27 16:49 27.december 2019.

    ko bo ugotovila, da se je spečala z kriminalcem bo prepozno upam samo, da ne bodo hčerke trpele..........

  • tomaz17 11:36 27.december 2019.

    Zmago bi ji moral kupiti psa !