Magazin > VIP
24205 ogledov

Najbolj zabaven odziv na rojstvo Dončićeve hčerke je uspel Avdiću

Luka Dončić objavil fotografijo svoje prvorojenke Gabriele. Instagram
Ob rojstvu male Gabriele se je oglasil celo ta znani ameriški igralec!

Pretekli petek je po svetu završalo, saj se je razvedelo, da je košarkaški as Luka Dončić postal očka. Z zaročenko Anamario Goltes sta se razveselila deklice, ki sta ji nadela ime Gabriela.

Čestitk iz športnega sveta je deževalo. Paru je med drugim čestital tudi LeBron James. Pod prikupno objavo rok se je nabralo tudi veliko komentarjev znanih Slovencev - Teje Jugovic, skupine Fehtarji, Roberta Goloba, Challeta Salleta, Zorana Dragića, Aljaža Škorjanca, Davida Urankarja, Polkaholikov, Maraaye, Tinkare Fortuna, Ane Žontar, Ane Praznik, Alye, Hajdi Korošec ...

Najbolj pa so nas nasmejale besede radijskega voditelja Denisa Avdića, ki je očitno velik Lukov fan in vstaja sredi noči, da bi si ogledal tekme NBA. "Zdej boš videl kako je nam - bit buden zarad nekoga druzga ob treh zjutri. Naj bo Gabriela vesela, srečna in zdrava," je napisal.

"Čestitke obema," pa je zapisal hollywoodski zvezdnik, znan iz sage Somrak, Taylor Lautner.

Zaradi otrokovega rojstva je Luka eno tekmo izpustil, na svoji prvi kot očka pa se je hčerki poklonil na prav poseben način. Več o tem TUKAJ

Komentarjev 4
  • Avatar MK_NSFW
    MK_NSFW 09:41 04.december 2023.

    ful zabavno ja. držim se za trebuh od vsega tega smeha. ta busanc more bit pameten še tukaj ne more lepo voščit in pika. ne more neki haha pametovat. ogabno.