Magazin > VIP
37978 ogledov

Naravna nesreča pri našem zvezdniku, občina pa nič!

Naš zvezdnik se že leta prepira z občino …

Sentyo Tio Awbell in Mateja Rokavca smo lahko spremljali v peti sezoni resničnostnega šova Ljubezni po domače. Takrat sta se borila za srce nekoga drugega - Matej se je boril za Mihaelo Kranjc, ki mu jo je na koncu uspelo osvojiti, a je njun odnos ostal le prijateljski. 

Paru se je oktobra 2021 rodila hčerkica Aurora, letošnjega februarja pa se jim je pridružila še hčerka Irina. 

 | Avtor:

Ker je Matej na Facebooku objavil grozljive slike njegove hiše in delavnice, smo ga iz uredništva poklicali, da bi pojasnil, kaj se je zgodilo. Povedal je naslednje: "Zraven naše hiše teče potok, vanj se izliva približno 400 litrov vode, spet nam je vse poplavilo. Potok še vedno ni urejen, občina se sklicuje na ARSO, ARSO pa se sklicuje, da je to dolžnost občine. Sam ne vem več, na koga naj se obrnem. Klical sem tudi inšpekcijo, a nočejo ukrepati." Velja dodati, da za urejanje potoka ni odgovoren Arso ...

Povedal je tudi, da zdaj sicer ni bilo videti večje škode na hiši in delavnici, a se boji, da se bo zopet ponovil scenarij iz leta 2019, ko je močno deževje zalilo celotno hišo in delavnico, kar je za njihovo družino posledično pomenilo ogromen strošek. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • sam1 07:59 11.junij 2023.

    Sklepam,da je v sloveniji glede na vaše pisanje kakšnih 99% "zvezdnikov"......

  • Svobodnež 21:23 10.junij 2023.

    A to so ZVEZDNIKI??? Zakaj hudiča bi pa ZVEZDNIKI morali imeti prednost pred navadnimi smrtniki???

  • Avatar Uroš Fric
    uros8 20:40 10.junij 2023.

    Novinarstvo spet dosega dno.