Magazin > VIP
12920 ogledov

Naš glasbenik o usodi sina: "Ni fer!"

gregor bezenšek Facebook
Letos bi dopolnil sedem let ...

Gregor Bezenšek, znan kot SoulGreg Artist, se je ta teden poklonil sinu Viljemu Julijanu, ki bi oktobra dopolnil 7 let, če vmes ne bi posegla kruta usoda.

"Vse najboljše, dragi naš Viljem Julijan! Danes bi bil star sedem let. Ni besed, ki bi opisale misli in občutke, ko se z mamico in sestrico spominjamo nate!! Na eni strani neskonča radost in na drugi neskončna bolečina. Spominjamo se mnogo lepega in spominjamo se tvoje nenehne borbe s težko boleznijo. Kako si prevečkrat trpel!!! Kako je lahko, da tako malo, nič krivo in krhko bitje mora tako trpeti!?! Še vedno se odpira to vprašanje ob misli na tvojo pot ... Ni fer in verjetno nikoli ne bo pravega odgovora. Vem, življenje velikokrat ni fer, ampak tako je. Vse moramo sprejeti, dvigniti glavo in iti naprej! Pogrešamo te, naš modrooki princ!" je zapisal na Facebooku in dodal: "Danes zate pihamo še eno, že sedmo svečko in smo še posebej močno s tabo v srcu in mislih! Hvala, ker vedno znova in znova pomagaš tistim najranljivejšim, ki ne morejo spregovoriti sami zase. Še zdaleč na tem področju ni vse popolno, a obljubim, da trdo delamo na tem! Zato pravim, da si še kako živ!!!  Vedi, da te imamo neskončno radi in ti pošiljamo tja za mavrico en najtoplejši objem, poln naše brezpogojne ljubezni."

Z dečkom in njegovo družino je trepetala vsa Slovenija in vsi smo upali na čudež, ki pa ga ni bilo. Mali Viljem Julijan je po dveh letih boja s hudo redko boleznijo gangliozidozo preminul leta 2019. Par se danes še bolj zavzema za družine, ki jih je doletela podobna usoda, in za otroke z redkimi boleznimi s koncerti redno zbira denar. 

 

Komentarjev 1
  • Pierre 13:01 20.oktober 2023.

    Ne razumem kako lahko nekdo (kao ''slavna'' oseba) obrača nase pozornost s pomočjo osebne tragedije.. sprevrženo do konca!!!