Magazin > VIP
17192 ogledov

Naša voditeljica na gala prireditvi v "spalni srajčki"

Melani Mekicar Instagram
Vam je všeč?

V nedeljo so izbrali novo slovensko femme fatale, laskavi naziv je za letošnje leto osvojila osebna trenerka Patricija Pangeršič. Številne znane Slovenke so ta večer blestele v vsej svoji lepoti, a nam je v oko najbolj padla mlada radijska in televizijska voditeljica Melani Mekicar, ki vodi z Blažem Švabom vodi novo oddajo V Petek zvečer.

Medtem ko so se druge odločile za večerne ali koktajl oblekice, je naša mlada voditeljica oblekla preprosto belo oblekico, ki spominja na spalno srajčko ali tako imenovano "slip dress". Šik videz, ki je med modnimi navdušenkami zelo popularen zadnjih nekaj let, za njegovo priljubljenost pa so poskrbele Francozinje, ki so enostavne slip oblekice z nekaj minimalističnimi dodatki začele nositi kot dnevne in večerne oblekice. 

Melani je za prireditev Femme fatale izbrala belo različico z razporkom, ki močno spominja na obleko, v kateri se je nekoč pojavila legendarna manekenka Kate Moss. Preprosto in ljubko!

Melani Mekicar | Avtor: Instagram Instagram

Melani Mekicar | Avtor: Instagram Instagram

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice