Magazin > VIP
37057 ogledov

Našo zvezdnico lahko redno srečate v tem znanem nudističnem kampu

svetlana cigoj POP TV
Poletja preživlja gola.

Lepa plesalka Svetlana Cigoj, ki je v šovu Zvezde plešejo vrtela Franka Bajca, nima težav z goloto. To je dokazala tudi s tem, ko je pozirala nekdanjemu Playboyevemu fotografu Alešu Bravničarju. Sploh poletja pa Svetlana rada preživlja povsem gola, tako že dolga leta zahaja v enega najbolj znanih hrvaških nudističnih kampov, v Koversado (Vrsar).

Za zurnal24.si je povedala, da jo je za ta način počitnikovanja navdušil mož, ki v Koversado zahaja že od malih nog. Svetlana pravi, da nikoli ni imela pomislekov glede golote ali težav, s tem, da jo je kdo prepoznal, saj v ta kamp hodijo že toliko let, da se med seboj vsi poznajo in točno vedo, s čim se Svetlana ukvarja. 

Sicer pa je lepa svetlolaska pred dvema letoma osvojila celo naslov miss Koversade in prejela finančno nagrado, a pravi, da se je prijavila zaradi zabave, ker je poznala vse ostale tekmovalke in ne zaradi denarja. 

Svetlana je nedavno tudi drugič postala mamica, njeno božansko telo pa še vedno ostaja nespremenjeno. Kapo dol! 

Komentarjev 5
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:16 04.avgust 2022.

    Čedna punca, verjetno je deležna veliko pogledov ampak ji mora že goditi.

  • Ender3 15:57 02.avgust 2022.

    Bejba ima očitno, kaj pokazati za to pa, naj se kaže drugim. Podpiram jo, brez predsotkov se da, lažje živeti.

  • Ruth_Fortier 11:10 02.avgust 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan....glej več informacij ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦

Sorodne novice