Magazin > VIP
478 ogledov

Ne boste verjeli, kdo je sorodnik Tomaža Jeraja

Čuki Agencija Ekskluzivno
Član skupine Čuki v sorodu s Tomažem Jerajem.

Nekdanji tekmovalec Big Brotherja Tomaž Jeraj ima slavnega sorodnika. Njegov stric je član skupine Čuki Vinko Cankar. Tomaž nam je zaupal, da se je s skupino veliko družil v mladosti, ko se je začel njen vzpon. Tomažev oče je celo igral v enem od njihovih spotov. V videu za pesem Štorklje je upodobil duhovnika.

Čeprav ima glasbo v krvi, pa Jeraj nikoli ni pomislil na glasbeno kariero, se je pa pred kratkim lotil novega hobija. "Sam se učim igrati na kitaro. Gre za mojo dolgoletno željo, ki pa si je doslej nisem mogel privoščiti,“ je povedal Tomaž, ki ga je za kitaro spet navdušila njegova prijateljica, pevka Maja Prašnikar.

Ju bomo kmalu videli skupaj na odru?

Komentarjev 3
  • nergač 12:41 10.maj 2016.

    najboljši v Žurnalu so pa članki tipa "Ne boste verjeli......." Še boljši od tistih "pokazala jo je". Čisto vse, kar hoče, mali zakotni pisunček lahko objavi "pod to firmo."

  • Majazmaja 11:45 10.maj 2016.

    En tip, ki je nekaj dni nazaj v istem cajtngu jamral, da je nerazumevajoča banka dala na dražbo njihovo hišo in da zdaj njegova starša živita v garaži nekje ne Primorskem. Super, da si zdaj lahko privošči igranje kitare, ...prikaži več ampak na njegovem mestu bi 'malo' drugače razporedila prioritete.

  • Papaja Popi 10:37 10.maj 2016.

    Tudi jaz ne verjamem, kdo za vraga je Tomaž Jeraj, res ne.