Magazin > VIP
9124 ogledov

Ne boste verjeli, komu Anistonova pošilja vroča sporočila

Jennifer Aniston Prtcr Youtube
Videti je, da se je zanj resnično ogrela.

Jennifer Aniston je bila prejšnji mesec na koncertu pevca Harryja Stylesa in priča incidentu, ki se je 29-letnemu pop zvezdniku zgodil na odru. Pevcu so se med nastopom namreč strgale hlače v predelu mednožja, Jennifer pa mu je kmalu zatem poslala sporočilo. Zvezdnika sta si nato izmenjala še nekaj spogledljivih sporočil in igralka sedaj menda meni, da bi se lahko med njima kaj razvilo.

Jen naj bi med pogovorom s prijatelji omenila, da ne izključuje zmenkov s Harryjem, ter dejala: "On izpolnjuje vse, je uspešen, intelektualec, energičen in boljši od večine."

Harry je med nastopom v šovu Ellen DeGeneres leta 2020 priznal, da je bila igralka njegova prva zvezdniška simpatija. "Poleg tega, da je očitno navdušen nad starejšimi ženskami, je tudi priznal, da je bil, ko je odraščal, zaljubljen vanjo. Zato je Jennifer prepričana, da se bo izšlo bolje kot v preteklosti. Noro bi bilo, če se Jen ne bi zabavala. Harry ima odličen smisel za humor in je popolnoma sproščen, videti je, da se odlično ujemata," je reviji Closer povedal poznavalec.

Jennifer je samska od leta 2017, ko se je po dveh letih zakona ločila od drugega moža Justina Therouxa.

 

Komentarjev 1
  • Avatar pantani
    pantani 13:13 16.februar 2023.

    Kdaj sem že rekel, da tale ne ve kaj bi rada!!!