Magazin > VIP
23304 ogledov

Tako so znano Slovenko presenetile prijateljice, med njimi tudi Tina Gaber

benček Instagram
“Prijatelji največ štejejo,” je povedala Katarina.

Katarina Benček je marca sporočila, da je v veselem pričakovanju. Takrat je odkrito povedala, da ni bila prepričana, ali se vidi v vlogi mame, dodatno pa so bile mračne tudi napovedi ginekologinje. A narava je naredila svoje in Katarina je s partnerjem Markom Pavlovićem mesec kasneje uspešno zanosila. Čeprav se je pred kratkim soočala z zdravstvenimi težavami, ki so jo za določen čas prisilile v počitek, je bila sedaj toliko pri močeh, da se je udeležila zabave pred rojstvom dojenčka, ki so jo organizirale njene prijateljice, med njimi tudi Tina Gaber.

“Ker sem veliko v Pulju, sem vedela samo za datum zabave, vse ostalo je bilo presenečenje,” je povedala Katarina. “Bilo nas je 12, od tega je bilo 5 prijateljic iz gimnazije,” je dodala Katarina, ki je povedala, da se z Gabrovo poznata iz srednje šole in da sta od takrat v stikih. Ko je Katarina na eni izmed igric ugotavljala, katera izmed prijateljic je na sliki kot dojenček, se ji je zalomilo ravno pri Tini, saj je ni prepoznala. “Zaradi tega smo se veliko smejale. Res lepo je, da smo se po dolgem času zbrale skupaj. Moja najboljša prijateljica Anja je zaradi zabave prišla iz Berlina, saj tam živi. Prijatelji so tisto, kar največ šteje,” je zaključila Katarina. 

Benčkova s partnerjem veliko časa preživlja v Pulju, saj je tam zgradila luksuzno vilo, ki bo namenjena oddajanju turistom. Koliko bo zaslužila na tedenski ravni, preverite TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • atamama 09:36 15.maj 2024.

    Razumem, žurnal, ampak dandanes pisat o preseravanju ene nosečnice, ki jo ''by the way'' nihče ne pozna, pri tej zgodbi pa je važna gospa, ki bo PV odnesla naslednje volitve, žal.

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:19 15.maj 2024.

    Zelo me moti,da je ženska noseča z vampom seksi,moški s trebuhom pa grd

  • Pierre 08:52 14.maj 2024.

    Koga biga kako ''uspešno'' je zanosila? A lahko zanosi ''neuspešno''??

Sorodne novice