Magazin > VIP
23955 ogledov

Ne Jennifer ne Angelina: Po tej bivši še vedno vzdihuje Brad Pitt

brad pitt, juliette lewis Profimedia
V zvezi sta bila tri leta.

Brad Pitt je zdaj že eno leto v zvezi s 26 let mlajšo oblikovalko nakita Ines de Ramon, s katero menda preživi vsako prosto minuto. Vir je za revijo People povedal, da sta nora drug na drugega in da se imata zelo lepo. Gre za prvo resno zvezo, v katero se je igralec spustil po ločitvi od Angeline Jolie leta 2019. Brad Ines ne skriva in jo sedaj celo predstavlja kot svojo partnerko. "Osrečuje ga," je dejal vir in dodal, da je njun odnos zelo ljubeč.

Morda pa je Pitt tokrat našel ljubezen svojega življenja. Za lepotcem sta dva propadla zakona in kar nekaj zvez z zelo znanimi ženskami. Med drugim je grel tudi Gwyneth Paltrow, Christino Applegate in Claire Forlani. Ko pa so ga vprašali, v katero bivšo je še vedno malo zaljubljen, je Pitt presenetil. Ne vzdihuje niti za Jennifer Aniston niti za Angelino Jolie, ampak za Juliette Lewis, ki jo je spoznal leta 1990 med snemanjem filma Too Young to Die?

Zvezdnica je bila takrat stara 17 let, Pitt 27. Takoj sta se zaljubila in postala eden najlepših parov Hollywooda. Skupaj sta bila tri leta. 

"Še vedno ljubim to žensko. Genialna je. Noro dobro sva se imela. To je bilo eno najboljših razmerij, v katerih sem bil. Težava je v tem, da odraščamo s to vizijo, da ljubezen premaga vse, in temu enostavno ni tako, kajne?"je za Vanity Fair priznal igralec.

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:51 14.november 2023.

    Verjetno ravno prav odbita za Breda.