Magazin > VIP
22862 ogledov

Nekdanja žena Tima Ravnjaka spregovorila o težavah

Tim Kevin Ravnjak Instagram
Zaradi nastalega položaja je bila prisiljena poiskati pomoč.

Po tem, ko je Tim Kevin Ravnjak pred dvema letoma na prav posebej romantičen način zaročil svojo izbranko Nino Klinar ter sta kasneje na Maldivih dahnila usodni da, si nihče ni predstavljal, da bo med njima tako kmalu vsega lepega konec. Pred dobrim letom sta postala ponosna starša male Mie in ravno prezgodnje rojstvo deklice je pomenilo za mlado Nino začetek mukotrpne poti, ki je vodila vse do tega, da je zaradi psihičnih težav bila pomoč prisiljena poiskati v psihiatrični bolnišnici.

Zdaj je na Instagramu objavila zapis o tem, kako je pri njej potekalo zdravljenje z antidepresivi in kako se je soočila s poporodno depresijo, ki jo je doletela. Poleg objavljene fotografije je med drugim zapisala in razkrila, da se ji je sprva, po začetku jemanje antidepresivov, stanje celo poslabšalo. Prvi učinki jemanja antidepresivov naj bi se pokazali šele po mesecu dni, ko se je postopoma začela vračati tudi volja do življenja. Med drugim je v zapisu tudi priznala, da se zaveda, da samo z jemanjem antidepresivov ne bo prišla do cilja, a so ji življenje vendarle olajšali. Najpomembnešje je, da oseba, ki jo kaj takšnega doleti, poišče pomoč.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Klinar (@ninaklinar)

 

Komentarjev 4
  • wolfenstein 13:49 10.december 2022.

    In čemu slika neke "golotinje" z instagrama, ki nima veze z vsebino? Al si preko instagrama išče drugega tepca...

  • Boschtjan Zupanchich 07:45 10.december 2022.

    Hja, premlada je bila ko ga je vzela, nato pa sta še preveč nečistovala (seksala) in tako je bila zakonska stiska pripravljena pred ločitvijo. Pa tudi Napačni pari se v teh Poslednjih dneh skupaj jemljejo , .... premalo sorodne duše ...prikaži veče . Zato pa gre vse navzdol., proti propadu. Slaba starševska (ne)vzgoja do 6 leta starosti, pusti nepopravljive posledice na vsaki duši. Žal.