Magazin > VIP
55 ogledov

Nemška TV-zvezda naredila samomor

Silvia Seidel youtube.com
Nemčija žaluje za Silvio Seidel, ki je v osemdesetih zaslovela s serijo Anna, v kateri je igrala balerino. Igralka je dočakala le 42 let.

Nemčija žaluje za Silvio Seidel, ki je v osemdesetih zaslovela s serijo Anna, v kateri je igrala balerino. Igralka je dočakala le 42 let.

Truplo zvezdnice so v njenem stanovanju našli že pretekli teden, ob njem pa poslovilno pismo. Da je nekaj narobe, je najprej zaslutila Maria Mucalovic, lastnica gostinskega lokala, v katerega je Seidlova redno zahajala. Ker je že dalj časa ni bilo in ker se ni odzivala na klice, je poklicala policijo, ki je igralko našla v kuhinji. "Prišla je vsako popoldne in naročila pivo ter žganje. Tri do pet rund. Nazadnje sem jo videla, ko je šla po cigarete. Ker je tako žalostno gledala, sem ji rekla, naj pride pozneje do mene. Odvrnila je le: 'Ah, Maria. Ne vem'," je izjavila Mucaloviceva.

Igralkini prijatelji pravijo, da je bila Silvia že dalj časa zelo osamljena, imela pa naj bi tudi depresijo. Tako kot njena mati, ki je leta 1992 naredila samomor.

Seidlova je zaslovela leta 1987 z vlogo plesalke Anne Pelzer. Takrat je bila stara 18 let, leto dni pozneje je bila za vlogo v seriji nagrajena z bambijem. Po seriji pa zanjo ni bilo več dela. Večkrat je potožila, da nima dovolj denarja za najemnino. To jesen bi morala igralka z gledališčem na turnejo.

Komentarjev 1
  • jgm 08:05 23.november 2012.

    "Prišla je vsako popoldne in naročila pivo ter žganje. Tri do pet rund."Ob takem tempu bi mene že prej pobralo.