Magazin > VIP
5865 ogledov

Neprijetna situacija, naša voditeljica se je nehote razgalila

Tara Zupančič Instagram
Ups, to pa je nerodno.

Tara Zupančič je na Instagramu delila prigodo, ki se ji je nehote pripetila ob vročinskem valu. Razkrila je, da v poletnih mesecih le redko nosi modrček, ker jo zelo moti, zaradi česar pa je doživela neprijetno nezgodo. Med sprehodom je zaradi vročine s svojim pasjim ljubljenčkom na zeleno luč počakala v senci, nato pa hitro stekla čez cesto, a se ji je ob tem izmuznila obleka in vsem, ki so čez cesto čakali na zeleno luč, pokazala svoje golo oprsje.

"Kaj takega se lahko zgodi samo meni," je dopisala, a se iz situacije tudi nekaj naučila, zato naslednji dan za sprehod do pošte ni pozabila obleči modrčka. Izbrala je kvačkanega, ki jih izdeluje sama in tudi prodaja. Tara ima namreč še eno plat, ustvarjalno, iz katere je naredila tudi lasten posel, ki obsega kar dve blagovni znamki, Varishana voice in Varishana Takamao. Poleg svoje spletne trgovine, pa skrbi še za eno spletno trgovino, ki je povezana s tekstilom in glasbo, tako kot njena.  Tara ustvarja personalizirane zvočne slike in nakit ter pisana oblačila za prosti čas. Nedavno je priložnost dobila tudi v tujini, več o tem TUKAJ. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 15:45 15.julij 2023.

    Ji je spodrsnilo in je padla na...k..kk, trikrat zapored...

  • 4krogci 10:09 15.julij 2023.

    slisi ti njo...nehote razgalila...zenska tebe tud ce do pasu slečemo nebo nic za videt k si ravna ko deska! Ne pa da ob mal hitrejsem koraku vse skocilo vn hahahah

  • Boschtjan Zupanchich 08:25 15.julij 2023.

    Današnje pokvarjene punce imajo rajši pse kot pa dedce. Nič čudnega, da se jim obeta Konec "sveta" v tem desetletju. Pa naj imajo kar hočejo. Mi jim ne bomo branili, samo opozorili, in potem počakali, da vidimo koliko jih bo ...prikaži več spoznalo svojo zmoto ter obžalovalo preden žalostno pomrejo. Life Is Better :-)

Sorodne novice