Magazin > VIP
7813 ogledov

Nov dojenček, ki je plod našega resničnostnega šova!

sentya, matej rotovnik POP TV
Par, ki se je spoznal v šovu Ljubezen po domače, pozdravil rojstvo drugega otroka.

Čeprav sta se v šovu Ljubezen po domače potegovala vsak za svojega junaka podeželja, nista mogla mimo simpatije, ki je med njima vzklila že ob prvem srečanju, ko so se kandidati na Vranskem spoznali s svojimi kmeti. Sentya in Matej Rotovnik sta kmalu po koncu šova postala par, leto kasneje ju je razveselila hčerka Aurora. Družinica pa se je ta teden še povečala, par je namreč pozdravil rojstvo drugorojenke Irine Riane.

"Prod je bil presenetljivo hitro mimo. Naši deklici se je tako mudilo na svet, da je njen prihod za las zgrešil tudi očka Matej. Vendar smo hitro vse nadoknadili in se skupaj pocrkljali. Z Irino Riano pa se v porodnišnici počutiva odlično in zelo hvaležno, saj naju vse osebje zelo lepo oskrbuje ter neguje. Kljub temu, vseeno komaj čakava na prihod domov k Aurori in Mateju," je za zurnal24.si povedala Sentya. Čestitke!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice