Magazin > VIP
16173 ogledov

Nov udarec: Le kako se bo to končalo za Joliejevo?

angelina jolie Profimedia
Spet je ostala brez odvetnice.

Angelina Jolie in Brad Pitt se na sodišču še vedno prepirata zaradi skrbništva nad otroki. Brad si želi deljenega, Angie pa o tem ne želi slišati nič.

Sedaj se je razvedelo, da je igralka spet ostala brez odvetnice. Nekdanja tožilka Priya Sopori, ki je bila tesna sodelavka njene glavne odvetnice Samanthe DeJean, je na vrhovno sodišče v Los Angelesu vložila zahtevek za izločitev iz postopka. 

brad pitt, angelina jolie Magazin Angelina in Brad: Odnosi so se spet poslabšali, prekinila sta terapijo angelina jolie, brad pitt "perverzna sta" Magazin Angie in Brad: Tako vroče je bilo v njuni spalnici

Za zdaj ni znano, ali jo je Joliejeva odpustila ali se je po štirih letih sama odločila za odhod. "Angelina svojim odvetnikom mastno plačuje. Če kateri od njih ne bi delal tako, kot si Angie želi, bi ga brez oklevanja takoj odpustila,“ je povedal vir.

To je sicer že druga odvetnica, ki je zapustila njeno ekipo. Leta 2018 je odšla ena najbolj znanih hollywoodskih ločitvenih odvetnic Laura Wasser. Mediji so takrat poročali, da igralki ni bila všeč njena pripravljenost za sprejemanje kompromisov … Njeno mesto je nato zasedla DeJeanova.

Nekdanja zakonca sta sicer pred kratkim odpovedala bitko na sodišču, na kateri bi sodelovalo več prič, med drugim tudi nekdanji varnostniki para in osebni asistenti. Končno odločitev bo sedaj sprejel zasebni sodnik.

Komentarjev 3
  • leonardo 13:49 02.november 2020.

    Še dobro, da se je znebil žebnske. S takšnim človekom je težko živeti, ki misli, da ima vselej prav. Dolgo jo je prenašal!

  • wingspan15 13:00 02.november 2020.

    Otroci bodo prej polnoletni, kot se bosta ta dva zmenila

  • Avatar Sarah_Amies
    Sarah_Amies 08:39 02.november 2020.

    Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na plačo znašal 26385 USD, samo 3 ure sem delal na prenosnem računalniku. To počnem ......... >>>>>>>>>> www.DouCash.Com