Magazin > VIP
5227 ogledov

Nova ljubezen: V tej vili sta se pred paparaci skrivala zvezdnika

taylor swift
1/2
Profimedia
Nepremičnina je v lasti Taylor Swift.

Kot smo poročali, so paparaci Bradleyja Cooperja že dvakrat zasačili v družbi 20 let mlajše manekenke Gigi Hadid. Nazadnje so parček ujeli v igralčevem avtu in mediji so poročali, da sta zvezdnika očitno skupaj preživela konec tedna.

bradley cooper, gigi hadid | Avtor: Profimedia Profimedia

Sedaj je znano, kje. Pevka Taylor Swift jima je menda odstopila svojo ogromno vilo v kraju Rhode Island. Nepremičnina ima osem spalnic in osem kaminov, devet kopalnic ter bazen. In seveda božanski pogled na morje ...

Taylor in Gigi sta veliki prijateljici. "Taylor je velik romantik in rada se igra Amorja," je povedal vir in dodal: "Čeprav imata oba nepremičnini v New Yorku, sta se želela spoznavati na bolj zasebnem kraju in Taylor jima je bila takoj pripravljena priskočiti na pomoč."

Bradley Cooper se je leta 2019 razšel z Irino Shayk (37), mamo svoje 6-letne hčerke Lee, Gigi pa se je kmalu po rojstvu hčerke Khai leta 2020 razšla od pevca Zayna Malika. Nato so jo nekajkrat videli v družbi Leonarda DiCapria. Viri so takrat povedali, da sta le prijatelja in očitno so imeli prav.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.