Magazin > VIP
4297 ogledov

Spet so ju skupaj zasačili! Prepoznate lepotico v Bradleyjevem avtu?

bradley cooper, gigi hadid
1/5
Profimedia
Bila bi prelep par!

Tabloidi si manejo roke. Kot kaže, imamo nov sanjski par. Manekenko Gigi Hadid (28) in igralca Bradleyja Cooperja (48) so zdaj že drugič skupaj zasačili. Prvič pretekli teden, in sicer med romantično večerjo, drugič pa v nedeljo, ko sta se skupaj pripeljala pred stanovanjski blok. Paparaci so Gigi ujeli med raztovarjanjem stvari iz Cooperjevega avta, nato pa sta zvezdnika ločeno odkorakala. Sta skupaj preživela romantični vikend? Na govorice se zvezdnika še nista odzvala, z revijo People pa je govoril vir, ki trdi, da je med njima privlačnost, ker pa sta trenutno oba zelo zaposlena, ne ve, ali se bo iz te simpatije razvila ljubezen. Bolj "zagreta" naj bi bila sicer Gigi, ki ji je Bradley že nekaj časa zelo všeč. 

Bradley Cooper se je leta 2019 razšel z Irino Shayk (37), mamo svoje 6-letne hčerke Lee, Gigi pa se je kmalu po rojstvu hčerke Khai leta 2020 razšla od pevca Zayna Malika. Nato so jo nekajkrat videli v družbi Leonarda DiCapria. Viri so takrat povedali, da sta le prijatelja in očitno so imeli prav.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.