Magazin > VIP
5447 ogledov

Irina Shayk prvič o propadli zvezi z Bradleyjem Cooperjem

bradley cooper
Sedem mesecev po tem, ko sta potrdila, da se razhajata, je ruska manekenka Irina Shayk spregovorila o koncu zveze z igralcem Bradleyjem Cooperjem.

Po snemanju filma Zvezda je rojena se je šušljalo, da je med Cooperjem in Lady Gaga preskočila iskrica, kar sta oba zavrnila, sta pa se Irina in igralec v tistem času menda zelo veliko prepirala, je poročal ET. Na koncu je par spoznal, da sta skupaj le še zaradi hčerke.

Irina je za revijo Vogue sedaj povedala svojo plat zgodbe. "Mislim, da v vseh dobrih zvezah na dan pridejo tvoje najboljše in najslabše plati – takšna je narava ljudi. Dva krasna človeka včasih nista dovolj za krasno zvezo.“ Lepotica tudi pravi, da ima močno osebnost in da dobro ve, česar si želi. "Nekateri moški se tega bojijo. Ko nekoga ni več v mojem življenju, z njim prekinem vse stike. Nekateri ljudje se takega hladnega odnosa bojijo. Mislim pa tudi, da le redki vedo, da se pod tem skriva prijazna oseba, ki joka med intervjuji.“

Irina je ob tej priložnosti priznala, da je konec zveze še hujši, če ima par otroka. "Srečna sva, da sva lahko izkusila to, kar je bilo med nama. Življenje brez B-ja je zame novo področje,“ je še dodala. 

Že poznate vragolije na novem kanalu Joonglaa?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.