Magazin > VIP
10324 ogledov

Nove težave za Steffi Graf

steffi graf Profimedia
Bosta izgubila ljubljenega člana družine?

Nove težave v družini Graf-Agassi. Po tem, ko je Michael Graf svoji sestri povzročal sive, lase, nekdanjo teniško igralko Steffi Graf skrbi zaradi psa. 

Družinska doga, ki sliši na ime Blue, je namreč ugriznila sosedo. Kot poroča Vip, bosta morala zvezdnika po vsej verjetnosti plačati odškodnino, vse večji pa naj bi bil tudi njun strah, da bosta ostala brez ljubljenčka.

Na psa je še zlasti navezan Andre, ki rad objavlja posnetke lepe Blue, ki jima sedaj, ko sta oba otroka, 19-letni Jaden in 17-letna Elle, zapustila gnezdo, dela družbo in krajša dneve.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andre Agassi (@agassi)

Steffi tako ne pride do miru. Lani se je bala za brata, ki je bil aretiran, ker je prijatelju zagrozil s smrtjo in s kladivom razbil okno avtomobila. Dva tedna pozneje so zaradi Grafa spet poklicali policijo. 49-letnik je razgrajal pred hišo nekdanje žene svojega prijatelja. Možje v modrem so ga lahko pomirili šele z uporabo paralizatorja in ga zaradi poškodb odpeljali v bolnišnico.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.