Magazin > VIP
25032 ogledov

Nož v srce: Se Albert spet dobiva z bivšo?

knez albert, charlene
Iz kneževine prihajajo govorice, ki jih Charlene ne bo vesela, tudi zato, ker se že lep čas šušlja, da je njen zakon v krizi.

alexandre coste | Avtor: Profimedia Profimedia
Zaradi vnetja ušesne votline je monaška princesa Charlene ujeta v Južnoafriški republiki, kamor je odpotovala marca, da bi se zavzela za ogrožene živalske vrste.

Njeno zdravstveno stanje je bilo tako slabo, da so jo morali operirati. Domov naj bi se vrnila šele oktobra.

Medtem pa se po Monaku šušlja, da je na obisk prišla bivša ljubica kneza Alberta Nicole Coste, nekdanja stevardesa iz Toga, s katero ima sina Alexandra (18). Po poročanju Bilda obstajajo tudi fotografije. Nicole naj bi s sinom prišla celo na gala ples Rdečega križa, ki velja za družinski dogodek, na katerem so v vlogi gostitelja lahko le najvidnejši člani dvora. Koliko časa je knez preživel z njima, sicer ni znano.

Albert ima sicer še enega nezakonskega otroka, 29-letno hčerko Jazmine Grace, ki se mu je rodila po kratkem razmerju z Američanko Tamaro Rotolo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.