Magazin > VIP
2424 ogledov

Ojoj, še en ljubezenski trikotnik sester Kardashian

Kardashian Instagram
Očitno jim ljubimcev v Hollywoodu zmanjkuje …

25-letna Kendall Jenner, supermanekenka in članica slavne družine Kardashian velja za najbolj skrivnostno v svoji družini. Za razliko od ostalih članov, svojih ljubezenski vezi ne izpostavlja prav pogosto. Tokrat pa je potrdila, da ljubi NBA zvezdnika Devina Bookerja. Golobčka sta na Instagramu namreč objavila skupne fotografije in video ter jih okrasila s simbolom srca. 

Kendall Jenner | Avtor: Instagram Instagram

Zveza mlade lepotice in športnika ne bi bila nič nenavadnega, če ne bi bil Devin v preteklosti v širšem klanu Kardashian že romantično vpleten. Devine je bil namreč v zvezi z Jordyn Woods, bivšo najboljšo prijateljico Kendalline sestre, Kylie Jenner. Spomnimo, da je Woodsova v družini Kardashian povzročila velik špetir, ko se je za eno noč zapletla s partnerjem Khloe Kardashian, Tristanom Thompsonom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Book (@dbook)

A tudi Kylie je že poskrbela za ljubezensko "reciklažo" v slavni družini. Njen bivši je namreč raper Tyga, ki je nekoč grel posteljo Blac Chyni, ki pa ima otroka z Robertom Kardashianom, bratom slavnih sester. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice