Magazin > VIP
30660 ogledov

Oliver Dragojević priznal, da potrebuje pomoč

Oliver Dragojević zapeljal Kongo Žurnal24 main
Na odru z oboževalci delil svoje občutke po tem, ko so mu odkrili raka na pljučih.

Hrvaški pevec Oliver Dragojević je minuli vikend imel prvi nastop po tem, ko so mu avgusta odkrili raka na pljučih. Nastopil je v narodnem gledališču v Splitu, na koncertu Vjeruj u ljubav (Verjemi v ljubezen, op. a.), ki ga je organizirala splitska organizacija, ki se bori proti raku že 50 let. Ko je prišel na oder, je 69-letnik požel stoječe ovacije.

Na koncertu je gostom koncerta zapel svoje največje hite, ki pa jih seveda ni malo, zato se je med nastopom tudi pošalil na svoj račun: "Zdravnik me je opozoril, da moram misliti na svoje zdravje, zato bom tole malce skrajšal." Med koncertom je z njim prepevalo celo gledališče, on pa je pokazal, da je kljub težki bolezni še vedno v odlični vokalni formi.

Pevec je bil, kot piše portal 24sata, vidno ganjen, zato je občinstvo v danem trenutku nagovoril z besedami: "Če sem kdaj potreboval pomoč, je to nocoj. Z vami bo to veliko lažje."

Obiskovalci koncerta so se zavedali, kakšen napor mora petje predstavljati za Oliverja zdaj, ko je na kemoterapijah, zato so ga po vsaki pesmi nagradili z bučnim aplavzom. Pevec ima sicer hišno nego, a redno obiskuje bolnišnico, kjer nima nikakršnih privilegijev, piše hrvaški portal.

Komentarjev 7
  • Sabinaw 15:25 16.oktober 2017.

    Haha matr dobrga komentarja...nc prijetn

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 15:08 16.oktober 2017.

    Tut mi poslušalci potrebujemo pomoč,ko poje on ali kdo drug od teh dalmatinskih "jodlerjev"(naj mi jodlerji oprostijo)?Sej ni čudn,da je zbolu sej skoz joka in stoka o ljubezni,solzah,morju in to v jeziku meni zoprnega področja,žal.

  • Avatar care
    care 13:21 16.oktober 2017.

    Petje je tak naporno da se je Oli sav zašvico skroz hahaha...