Magazin > VIP
839 ogledov

Oskarjevka priznala, da je transspolna

Elliot Page Profimedia
Iskren zapis je obšel svet …

Oskarjeva nominiranka Elliot Page je v torek sporočila, da je transspolna. "Pozdravljeni prijatelji, z vami želim deliti, da sem trasspolna oseba, moji zaimki so on/ oni in moje ime je Elliot. Srečen sem, da to pišem. Da sem tukaj. Da sem prišel do te točke v mojem življenju," je zapisala na Instagramu in Twitterju. 

33-letna kanadska igralka, producentka in režiserka, ki se je leta 2018 poročila s koreografinjo Emmo Portner je še zapisala. "Ne morem se izraziti, kako izjemen je občutek,  da končno dovolj ljubim to kar sem, da lahko živim svojo pristno sebe. Ljubim, da sem trans in ljubim, da sem gej. In bolj kot sem si blizu in sprejemam to kar sem, bolj sanjam, bolj mi raste srce in bolj uspevam. Za vse trans osebe, ki se vsak dan soočajo z nadlegovanjem, gnusom do sebe, zlorabo in nasiljem: vidim vas, ljubim vas in naredil bom vse kar lahko, da ta svet spremenim na bolje," je med drugim zapisala. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice