Magazin > VIP
60 ogledov

Phelpsova punca je bila moški

Michael Phelps FameFlynet
Ženska, s katero se je pred odhodom na zdravljenje zapletel ameriški plavalec Michael Phelps, je z razkritjem iz svoje preteklosti poskrbela, da sta pristala na naslovnicah časopisov.

Taylor Lianne Chandler je medijem razkrila skrivnost, za katero ni vedel niti plavalec Michael Phelps, s katerim sta se septembra zapletla v vroče razmerje. Kot se je izkazalo, najbolj zanimiva stvar v njunem odnosu ni bilo to, da je ona od njega starejša 12 let, ampak to, da ni bila od nekdaj ženska.

"Rodila sem se z moškimi spolnimi organi, a brez mod, imela pa sem tudi maternico, ne pa jajčnikov,“ je pojasnila za Radar Online. V najstniških letih se je odločila preimenovati v Paige Victorio Whitney, kasneje pa je prestala še operacijo, s katero so ji odstranili moške organe. 

S Phelpsom sta se spoznala prek aplikacije za zmenke in si septembra skupaj ogledala tekmo ameriškega nogometa. "Ena stvar je vodila do druge in tako sva imela spolni odnos med polčasom,“ je povedala. "Kasneje sva to ponovila. Intimnost, ki sva si jo delila, je bila neverjetna. Prvič v življenju sem se ob nekom počutila, kot prava ženska.“ 

Phelpsa so konec septembra ujeli med vožnjo pod vplivom alkohola, zaradi česar je kasneje odšel na zdravljenje. Chandlerjeva mu je, šele ko je bil že na zdravljenju, v elektronskem sporočilu zaupala vse o svoji preteklosti. "Nikoli mu nisem lagala. Skupaj sva bila tako kratek čas, da mu nisem imela priložnosti zaupati več o svojem življenju,“ je pojasnila. 

Sedaj jo skrbi, ali se bo njuno razmerje nadaljevalo. "Michael ima ime in razmerje z nekom, kot sem jaz, ni nujno najboljša stvar zanj. Upam samo, da bo poslušal svoje srce in ne to, kar mu govorijo drugi,“ je dejala Chandlerjeva. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.