Magazin > VIP
58893 ogledov

Ponesrečena pričeska: Znani Slovenec javno nad frizerski salon

Jasmin Cerić Facebook
Znani salon javno "pribil na križ" …

Nekdanji tekmovalec šova Big Brother Jasmin Cerić je na Facebooku pokazal fotografije svoje ponesrečene pričeske in javno okrcal eno največjih frizerskih franšiz pri nas, Simple. 

"Simple frizerski saloni, kaj je to? Tako se jaz ostrižem z mašinco cenejšo kot striženje pri vas. 15.90 € za to kracarijo? Če imate frizerke, ki se šele učijo, potem vsaj dejte polovično ceno ali nekaj. Ne da dam 16 evrov in da me okoli sprašujejo 'kaj to si se sam strigu?'. Da, vem, lahko bi rekel naj popravi, ampak če bi mi pokazala tako, da vidim. Človek mora prav s svojim reflektorjem priti se šišat. Nevem, kako vam je uspelo odpreti 30 salonov po Sloveniji," se je zaradi neposrečene frizure na družbenem omrežju Facebook hudoval Jasmin.

Za komentar smo prosili predstavnike frizerskih salonov Simple, ki so v lasti frizerskega in kozmetičnega podjetja Sojer, vendar pravijo, da s to situacijo še niso seznanjeni, da pa se "v salon lahko pride popraviti vsak, ki ni zadovoljen." 

Jasmin Cerić | Avtor: Facebook Facebook

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Komentarjev 18
  • arthur 11:17 01.avgust 2020.

    Dobro, da ni Luka Dončič, JJ, Primož Roglič ali bog ne daj Aleksandra Pivec. Kdo je sploh Jasmin Cerić oz. kaj dosega v življenju?

  • McClain 07:34 01.avgust 2020.

    Pa kak znani Slovenec? Ni čudno da si vsi že delajo norce iz vas novinarjev. Glavni bebci v državi ste. V 90%, da ne bom krivičen do tistih nekaj normalnih. Blesav članek do amena.

  • kapibara1 18:36 31.julij 2020.

    Čudn.. nobenga minusa do sedaj.. Bravo-- pa ni je ti to S on Slovenca.. pa če tudi sere..

Sorodne novice