Magazin > VIP
10726 ogledov

Pravijo, da je zakon Alberta in Charlene farsa, a poglejte, kako jo gleda!

charlene, stephanie Profimedia
Sta s tem le utišala dolgoletne govorice?

Princesa Charlene se je mrko držala celo na svoji poroki in za njen zakon s knezom Albertom je leta veljalo, da obstaja le še na papirju. Najhuje je bilo leta 2021, ko se Charlene zaradi vnetja ušesne votline več mesecev ni mogla vrniti iz Južnoafriške republike. Čeprav je dvor namigovanja, da sta v postopku ločitve, zavrnil, pa se je lani še vedno govorilo, da Charlene ne živi v kneževini, ampak v Švici. Albert je lani septembra za "Corriere della Sera" pokomentiral govorice: "Ne razumem teh namigovanj ... da živi v Šivic in se z nami dobiva." Dodal je še, da ga takšne govorice prizadenejo. "Charlene je imela pred mnogimi meseci težave, ki pa jih je hvala bogu konec. Vedno je ob meni. Podpira me pri vodenju kneževine," je še dejal.

Da to drži, lahko potrdijo tudi fotografije v zadnjih mesecih. Princesa je na javnih dogodkih kot druga oseba, nasmejana, z Albertom si izmenjujeta ljubeče poglede in se na fotografijah držita skupaj. Tako je bilo tudi na nedavnem tradicionalnem dobrodelnem plesu vrtnic, ki ga prireja monaška kraljeva družina. Ker je bila tema, ki jo je za letošnji ples vrtnic izbrala glavna gostiteljica princesa Caroline Monaška, disko, se je tudi princesa Charlene odela v bleščice in zablestela v pajacu, ki je spominjal na disko kroglo. Spremenila je tudi pričesko. Da je prava paša za oči, se je očitno strinjal tudi njen soprog Princ Albert, ki je s pogledi, namenjenimi soprogi, zavezal zlobne jezike. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice