Magazin > VIP
12594 ogledov

Foto: Albert ujet v družbi druge, Charlene ni na spregled že več tednov

Princ Albert
1/4
Profimedia
Kraljevi zakon spet pod drobnogledom ...

Princesa Charlene v medijih ponovno dviguje prah, saj je v javnosti že več tednov niso videli v družbi soproga, princa Alberta, ta se je konec tedna v Wimbledonu mudil v družbi dobre prijateljice. Gre za Melanie-Antoinette Costello de Massy, sicer tesno prijateljico princese Charlene, ki je, po poročanju španskih medijev, ena največjih zaveznic monaške knežje družine. Videti je, da se knez v njeni družbi odlično počuti. Pokukajte v galerijo ... 

Sicer pa je Charlene za naslovnice poskrbela že v začetku meseca. Na 2. julij sta se Albert in Charlene namreč pred 12 leti poročila. Že od prvega dne okoli njiju krožijo grde govorice, ki tudi po vseh teh letih nočejo potihniti. Na trenutke je bilo celo tako hudo, da se je moral Albert odzvati na namigovanja, da sta s Charlene tik pred ločitvijo. Charlene mu pri gašenju požara ni v pomoč. Na javnih prireditvah se ob možu le kdaj pa kdaj nasmehe, v soboto pa je spet poskrbela za "škandal", in to z molkom. 

Spomnimo. Marca, ko se je knez ob svojem rojstnem dnevu podanikom pokazal na balkonu, je Charlene manjkala ... Dvor je paru ob obletnici poroke voščil na Instagramu. Za to priložnost so izbrali star posnetek, na katerem se oba smejita. Za obletnico jima je javno voščila tudi Charlenina dobrodelna organizacija, princesa pa se je zavila v molk, kar je po pisanju Gale nenavadno. V preteklosti se je princesa temu dnevu namreč vedno poklonila z objavo na družbenih omrežjih. "Hvala za ljubezen, podporo in radodarnost," se je na primer ob 10. obletnici zahvalila možu.

Kaj je o Charlene povedal Albertov dobri prijatelj, naš nekdanji smučarski as Jure Košir, pa preverite TUKAJ

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Majazmaja 13:16 17.julij 2023.

    Vedela je, kam se bo poročila. Itak nič ne počne, za otroka se očitno ne zanima, v vseh teh letih se ji ni zdelo vredno niti naučiti francosko. Tip pa, glede na to, da so mu ženske - tudi kvalitetne, ...prikaži več ležale pred nogami, se je odločil za najhujšo možno zamorjenko.

  • Plavi-mil 12:58 17.julij 2023.

    Ženska je stopila v prevelike čevlje, psiha je huda zadeva.

Sorodne novice