Magazin > VIP
80175 ogledov

Ajej, Jureta Koširja poklical knez Albert, zgodilo se je to!

princ Albert, Charlene EPA
Bil je slabe volje ...

Naš nekdanji smučar Jure Košir, ki se je, kot lahko opazijo vsi, ki na Planet TV spremljajo šov Exatlon, prelevil tudi v dobrega komentatorja, je med svojo izjemno kariero sklenil mnogo prijateljstev z znanimi osebnostmi. Z legendarnim Albertom Tombo sta še vedno v stikih, prav tako tudi z monaškim knezom Albertom, s katerim hodita skupaj smučat. Knez na belih strminah zelo uživa, ceni pa tudi skupni čas s prijatelji, saj se lahko ob njih zares sprosti in si odpočije od natrpanega urnika.

Jure, ki je član Albertove dobrodelne fundacije Star Team Monaco, nam je zaupal tudi zabavno anekdoto. Knez je v Portorožu pred leti praznoval fantovščino, česar Jure ni vedel. Nenadoma je prejel klic z neznane številke. "Bil je ponedeljek in nekaj sem bil slabe volje, ko nenadoma prejmem klic s številke, ki je nisem poznal. ’Živijo, tukaj Albert iz Monaka.’ Albert malo jeclja, zato glasu nisem prepoznal. Mislil sem, da se iz mene norčuje prijatelj, zato sem klicatelju zabrusil, naj me ne zafrkava več, in odložil. Zatem me je poklicala Ksenija Benedetti in razložila, da je bil na drugi stran res Albert. Še vedno se šalimo iz tega dogodka."

Jureta, ki je aprila praznoval abrahama, smo vprašali, ali verjame govoricam, da je Albertov zakon s Charlene v krizi? "Zgolj enkrat je bila njegova soproga z nami in moram priznati, da je posebna. Bi verjel govoricam …"

jure košir | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 2
  • Toma 15:30 02.november 2022.

    Ni se za hvlat! Ni bil povabljen, he-he!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 10:38 02.november 2022.

    Oh tej naši wannabe- ji.

Sorodne novice