Magazin > VIP
39214 ogledov

Jure Košir: Takšen je bil prvi odziv njegove partnerke, ko je izvedela, da odhaja

Jure Košir Instagram
Jure Košir je stopil v velike čevlje, a dokazal je, da so mu še kako prav.

Adrenalinski šov Exatlon je lani v svojem slogu mojstrsko odvodil Miran Ališič, letos pa dogajanje komentira nekdanji smučar Jure Košir, ki nam je pred odhodom v Dominikansko republiko zaupal, da ima pred novim izzivom tremo, saj je bolj vajen tega, da drugi komentirajo njega.

A Košir je dokazal, da se hitro uči in z vsako oddajo je postajal boljši in bolj suveren. "Super izkušnja. Rad imam izzive in trenutke, ki te vržejo iz cone udobja. Ta šov me zagotovo je," pravi simpatični voditelj, s katerim smo lahko pokramljali pod žgočim karibskim soncem, tik preden je odhitel na poligon, kjer ga je čakala večerna tekma.

Jure je še zlasti fasciniran nad produkcijo šova, ki je ogromna in na izjemno visokem nivoju. "Kar se vidi na televiziji, je rezultat dela 200 ljudi. To je bilo zame največje presenečenje, a hkrati je to dejstvo zame predstavljalo tudi velik pritisk. Težko je bilo še zlasti na začetku, ko smo tako rekoč iz letala prileteli na prizorišče snemanj. Nenadoma si obkrožen z množico, ki od tebe pričakuje, da boš naredil, oddelal ... Takrat me je malo ’zarukalo’."

Čas med snemanji, ki se včasih zavlečejo tudi pozno v noč, mu krajša partnerka Simona, ki je pripotovala v Dominikansko republiko. In kakšen je bil njen prvi odziv, ko je izvedela, da bo tako dolgo ločen od nje? "Rekla je nekaj v stilu, da bo pripotovala za mano," nam v smehu pove Jure, ki to, da je to res storila, zelo ceni. "Uf, lažje je. S Simono se trudiva skupaj pojesti vsaj en obrok, pomaga mi tudi pri vsakdanjih opravilih ... Nekdo, ki ti je tako blizu, je tudi tvoj najbolj objektiven kritik. Dala mi je nasvet, naj se pogosteje pošalim, ker sem preresen. Tak pač sem, ne morem biti Igor Mikić."

Intervju z Juretom, v katerem nam je med drugim zaupal, kateri trenutek v šovu je bil zanj najbolj ganljiv in da so se njegove poti z mehiškim voditeljem Exatlona nekoč že križale, si boste na našem portalu lahko prebrali v prihodnjih dneh.

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:54 26.oktober 2022.

    Mislim, Košir na ravno nek voditeljski presežek, je pa boljši, kot sem mislila, da bo. Partnerka pa ga je sigurno prišla "nadzorovat". Ker svoj čas je bil Košir kal zelo poskočen dečko, tudi v zakonu.

  • Majazmaja 13:45 26.oktober 2022.

    Tale Simona ga je prišla paziti, da ji ga katera od prisotnih ne spelje, pa čisto nič drugega.

Sorodne novice