Magazin > VIP
44647 ogledov

Gledalci prepričani, da so jih grdo "nategnili", tako odgovarja Planet TV

Novice: Eles zaposlenemu prepovedal nastop pri Požarju - Planet TV Anže Petkovšek Sedež Planet TV v Stegnah
Tokrat so imeli prav.

V torek so oboževalci športnega šova Exatlon lahko spremljali mednarodno tekmo med slovensko reprezentanco in reprezentanco Dominikanske republike, oddajo so na ta način tudi oglaševali. Že zelo hitro je bilo jasno, da domačini nimajo možnosti proti slovenski ekipi, ki je povedla z 10 proti 3. Tri točke sta dala dva tekmovalca, ki sta edina lahko parirala našim. Ostale tekme je bilo skoraj žalostno gledati, saj tekmovalci našim niso segli niti do kolen, sploh pri zaključni, spretnostni igri, ko so z napolnjeno vrečko ciljali pokale.

Že med tekmo so se na Facebook strani oglasili gledalci, ki so trdili, da Dominikanska republika nima Exatlon ekipe in se šalili, če so tekmovalce "pobrali na poti na poligon". 

To so opazili gledalci: 

"Dominikanci sploh nimajo Exatlon ekipe in so bili tekmovalci izbrani, tako,da je bil rezultat pričakovan. Bomo videli, kako bo z Mehičani, ki se profesionalno ukvarjajo z Exatlonom, zelo so močni. Vseeno čestitke našim za zmago."

"Zakaj niste korektni in ne napišete, da Dominikanska republika sploh nima Exatlona in posledično Exatlon ekipe? To so bili posebej za to tekmo nabrani ljudje s plaže in lokalnih barov. Že v njihovi komunikaciji je jasno razvidno, da so bili prvič skupaj ... Lep nateg."

Ali to drži, smo vprašali Planet TV, ki odgovarja: "Ekipa, ki je sestavljala Dominikansko republiko, je bila sestavljena iz domačinov, športnikov, ki so se želeli preizkusiti na poligonih, ki jih poznajo že vrsto let. Naši tekmovalci so dobili priložnost, da preverijo, kako delujejo kot ena skupina, ko ne gre za Jadran in Triglav, tekmovalci Dominikanske republike pa so dobili priložnost izkusiti, kako je videti tekma na poligonih, ko gre zares. Za obe ekipi je bila to zanimiva izkušnja, kako močna je slovenska ekipa pa se bo pokazalo, ko se bo pomerila z izjemno močno mehiško ekipo v zelo pričakovani drugi mednarodni tekmi letošnje sezone Exatlona."

Komentarjev 1
  • radovednica 07:48 07.oktober 2022.

    Kdor gleda to "nešportno", bedasto oddajo, naj jih kar nategujejo, naivce, ki gledajo to traparijo, podobno kot stare babe brezplodne in brez konca in kraja "žajfa" nadaljevanke na POP TV, kjer se vsi samo pogovarjajo, gonijo med seboj in kot ...prikaži več živijo v lišpu, dela pa nihče nič.

Sorodne novice