Magazin > VIP
15737 ogledov

Manca (Exatlon) se je po kritikah ovila v molk, Teja zanjo našla jasne besede

Teja Kralj Exatlon 2022 Planet TV
Tako po poškodbi v šovu Exatlon okreva Teja Kralj.

manca šepetavc | Avtor: Planet TV Planet TV
Teji Kralj letošnja sezona Exatlona ni prinesla sreče. Tekmovalka si je na prvem poligonu tako hudo poškodovala koleno, da je morala domov. V pogovoru nam je razkrila, kako okreva in kaj si misli o besedah Mance Šepetavc, sotekmovalke iz skupine Triglav, ki je šov zapustila prostovoljno, ker je preveč taktiziranja. Več o tem TUKAJ. Manci smo glede njenega odhoda poslali več vprašanj, a se je ovila v molk.

Kako okrevate po poškodbi? 
To je postopek. Magnetna resonanca je opravljena, čaka me pregled pri ortopedu, nato pričakovano operacija in rehabilitacija. Glede na to, da sem športnica, mora koleno biti, kot je treba, do tega pa me predvidoma loči 6 mesecev. 
 
Verjetno vam je žal, da se vam je to zgodilo ravno ob tako edinstveni življenjski izkušnji, kot je Exatlon. Bi si želeli še druge priložnosti? 
Seveda, zelo mi žal. To je moja prva poškodba v življenju. Pa prav na Exatlonu. Nikoli prej se nisem poškodovala. To je res smola. Glava si seveda želi še ene priložnosti, da bi lahko vse to doživela, kot je treba, a bomo videli, kako se bom počutila po operaciji. Občutki so trenutno mešani. 
 
Kaj pa Mančine izjave, da je šov zapustila, ker je prihajalo do taktiziranja in grupiranja. Se strinjate s tem?
To je njeno mnenje, ki ga izpodbijamo vsi, ki smo bili ali so še vedno v šovu. Normalno je, da se z nekom raje družiš kot s kom drugim, to ni grupiranje in taktiziranje, to je pač druženje s tebi podobno / prijetno osebo. Logično je, da se z nekaterimi bolje razumeš kot z drugimi. Mi smo se z Manco čisto dobro razumeli, zato se zdijo izjave o grupiranju in taktiziranju neodrasle za osebo njene starosti in kova. Priznala je, da sama psihično ni bila dovolj pripravljena, zato bi bilo pošteno in pravično, da se drži tega, drugih pa ne obsoja. Človeško in povsem naravno je, da se z nekom pač bolj povežeš in razumeš, a v ekipi ali nekem kolektivu se je pač treba prilagajati. To pač ne zmore vsak. 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.