Magazin > VIP
81745 ogledov

Spogledljiva Lina: Ups, teh posnetkov njen Aljaž (Kmetija) ne bo vesel

lina majcen, aljaž pušnik POP TV
Pravi, da so ji kot bratje ...

Parček, ki smo ga lansko leto spremljali v šovu Kmetije, se letos borita vsak na svoji resničnostni "fronti". Lina ovire premaguje v Exatlonu, Aljaž  pa malce drugačne na Kmetiji. 

Lina pa se je v vili zelo zbližala z nekaterimi sotekmovalci, celo tako zelo, da njene roke pogosto počivajo na mladih mišičastih telesih. "Z Mihcem sva zelo povezana, stoji mi ob strani. Tudi, ko imam slabe dneve, ko pogrešam bližnje, mu to lahko povem. Ampak še vseeno, Tim, Teo in MIhec so mi kot bratje," je zaupala pred kamero. 

"Punca je v zvezi, ne bi silil v njo, to spoštujem. Morda navzven izgleda, da sva si kaj bližje, ampak temu načeloma ni tako," pa je trdil Michael, ki mu je pritrdila tudi Lina: "Tudi, če bi si on želel, se to ne bo zgodilo. Jaz ga res vidim kot samo prijatelja, brata in nič več." Pa je temu res tako, včasih govorica telesa pove več kot tisoč besed.

Ko pa je Exatlon zapustil Michael, je Tea in Lino to prizadelo do solz. Po tekmi za vilo, ki so jo rdeči zopet dobili, je Teo ležal na kavču, LIna pa je sedela poleg njega in ga tolažila z nežnim božanjem po laseh. Le kaj bo na te posnetke rekel njen Aljaž?

 
Komentarjev 4
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 14:29 28.september 2022.

    Ves ta adrenalin in daleč od doma naredijo sigurno delajo svoje. Po moje morajo hormončki kar precej divjati ampak zakaj pa ne.

  • Avatar lopov
    lopov 07:45 28.september 2022.

    Gonijo se ko mački in to brez sramu pred kamerami

Sorodne novice