Magazin > Film & Glasba & TV
12823 ogledov

Exatlon: Jan Klobasa se je spet jezil, Košir mu je serviral vrhunski odgovor

jan klobasa Planet TV
Triglav je bil razočaran.

Za ekipama Jadran in Triglav je bila prva izločitvena tekma, ki so jo dobili rdeči. Po zmagi pa so izvedeli, da bodo morali kljub temu za obstoj še trepetati. "Letos bosta vsak teden potekali kar dve tekmi za obstoj. Modri imate možnost v primeru jutrišnje zmage v boj potegniti nasprotno ekipo. V tem primeru bo znotraj ekip potekal interni izločitveni dvoboj. In poraženca teh tekem se bosta na koncu pomerila v odločilnem izločitvenem dvoboju," je naznanil voditelj Jure Košir. Janu Klobasi sprememba pravil seveda ni bila prav nič všeč. Brez dlake na jeziku je povedal: "To je eno veliko sranje. Zato ker smo se danes trgali za svoj obstoj in dali vse od sebe. Borili drug za drugega, še Anamarija je prišla direkt iz rešilca na poligon, pa še nismo varni."

Košir mu je odgovoril: "Na Exatlonu se bo treba trgati do konca, in če ste prepričani vase, potem bo šlo."

Triglav je imel srečo tudi na drugem dvoboju, zato so ta teden varni. Prvi dvobojevalec je tudi že znan. Na poligonu se bo za obstoj boril Poli

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.