Magazin > VIP
608 ogledov

Z najstarejšim tekmovalcem Exatlona ni dobro češenj zobati

exatlon 2022, Marko Vnuk Planet TV
Priznava, da je v spektakularnem adrenalinskem šovu pristal popolnoma nepričakovano.

43-letni Marko Vnuk iz Maribora se sicer ukvarja s keramiko. V Exatlonu je pristal praktično nepričakovano, saj ga je vanj prijavila hčerka. Že skoraj dve desetletji Marko trenira različne borilne veščine in morda zaradi svoje igrive narave kdaj svojo moč sprošča tudi na keramičnih ploščicah, saj zase pravi, da je otrok, ki je ujet v telesu odraslega.

"Vedno sem za hec, razigran in včasih morda za svoja leta kar preveč zagnan." V mlajših letih je treniral košarko, kasneje se je preigraval z žogo na nogometnih igriščih ter vmes podal še malo v odbojko. V zadnjih letih svoj prosti čas posveča predvsem treningu borilnih veščin, predvsem aikidu, kjer je tudi nosilec črnega pasu 1. dan, na kar je zasluženo zelo ponosen. V prostem času se za popestritev rad odpravi tudi v fitnes, v zimskih mesecih pa na zasnežene strmine, saj priznava, da se po njih z velikim veseljem spusti v dolino. Za prav posebno motivacijo v Exatlonu bosta z domačega naslonjača poskrbela tudi njegova otroka, na kar je še posebej ponosen.

 

Komentarjev 1
  • Marlene_Summers 13:19 18.september 2022.

    Amazon je za vsak teden spletnega dela od doma plačal od 6000 do 10.000 evrov. Za prvi mesec sem od Amazona prejel 27.416 € plače. V prostem času delam 3 ure na dan. ček za več podrobnosti.............>>>>>>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑶𝒓𝒅𝑪𝒂𝒔𝒉.𝐶𝐨𝐦