Magazin > VIP
2270 ogledov

Zvezda našega Exatlona znana tudi v Srbiji!

Teja Kralj Exatlon 2022 Planet TV
Čeprav se marsikdo čudi, da se je podala v boj s pol mlajšimi sotekmovalci, Teja verjame v svojo moč in svoje izkušnje.

43-letna Teja Kralj iz Škofje Loke se je že od rane mladosti rada ukvarjala s športom, zdaj se z njim ukvarjam predvsem alternativno. Najljubši so ji tek, tek na smučeh in kolesarjenje. Poleg tega različne športe tudi uči - od hoje do teka, ki je namenjen tako moškim kot ženskam. "Vsi tisti, ki se znajdejo v položaju, da niso zmožni preteči 100 metrov, so premočni, nimajo energije, morda tudi ne časa, za vse te imam omenjeni program, po katerem jih peljem nekako od prvih korakov hoje do več kilometrov teka."
Teja ni novinka v adrenalinskih resničnostnih šovih, saj je predhodno že dvakrat sodelovala v šovu Survivor. "Leta 2009 sem sodelovala v srbskem Survivorju, kjer sem prišla do finala, do top 3, leta 2016 pa sem sodelovala v slovenskem, kjer sem prišla v top 5."

Iz sodelovanja v teh šovih ima dobre izkušnje in pridobljene izkušnje bo sedaj lahko s pridom uporabila tudi v šovu Exatlon. Priznava, da ji je šov Survivor verjetno bolje pisan na kožo kot Exatlon, saj ji je življenje brez mobilnih telefonov in vseh novodobnih elektronskih naprav ljubše. "Edina stvar, ki me je takrat najbolj bremenila, je bila hrana, ki je nismo imeli. Zato sem takrat izgubila kar osem kilogramov in pri mojih vstopnih 55-ih kilogramih je bilo to kar veliko. Posledično smo bili brez energije in nam zaradi tega enostavno ni uspelo priti preko poligona."

 

Komentarjev 1
  • Avatar pantani
    pantani 07:19 12.september 2022.

    Ja zihr se je spomnijo!!! Bedno patetični ste s takimi posiljenimi članki!!!