Magazin > VIP
9236 ogledov

Dokaz, da ima Jasna Kuljaj res jasnovidne sposobnosti

Exatlon Slovenija Saša Despot
Neverjetno! In voditeljica pravi, da se ji to večkrat zgodi.

Jasno Kuljaj z jesenjo čakajo novi voditeljski izzivi, tokrat bolj športno obarvani. Vodila bo namreč komentatorsko oddajo, ki bo na Planet TV spremljala resničnostni šov Exatlon Slovenija. Jasna pa pred kamerami ne bo sama, družbo ji bosta namreč delala kar dva postavna sokomentatorja, ki sta lansko leto tudi sama tekmovala v Exatlonu. To sta zmagovalec lansokoletne sezone Franko Bajc in Denis Porčič Chorchyp. Jasna bo tako v studiu obkrožena s samimi mišicami, na kar pa njen srčni izbranec ni prav nič ljubosumen. 

"Nikoli ni bil ljubosumne narave. Sicer pa sva midva drug z drugim zelo odkrita. Nedavno se zbudim in mu priznam, da sem sanjala Franka Bajca, on pa meni naslednji dan pove, da je sanjal Jennifer Lopez. Moram reči, da ima dober okus, obe sva dobri 'babi'. Moje sanje o Franku Bajcu pa ne vidim kot sanjarjenje, temveč jasnovidne sposobnosti, saj sem nato čez tri dni izvedela, da bo moj sokomentator. In to ni bilo prvič. Imam kar dobre jasnovidne sposobnosti, sanjam je treba prisluhniti," pravi Jasna.

Sicer pa ni nobene bojazni, da bi jo postavna sokomentatorja zamikala v romantičnem smislu. "Jaz sem profesionalka. Kot voditelj nimaš veliko časa, da bi spletal romantične vezi, ko gre zares, gre zares. Jaz na sodelavce gledam kot na kolege, s katerimi moramo speljati oddajo. Sicer pa se nikoli nisem zapletala s sodelavci na radiu ali televiziji," še dodaja. 

Exatlon Slovenija | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice