Magazin > VIP
10208 ogledov

Franko Bajc zaskrbljen: Spremljamo situacijo in čakamo, kaj bo

Franko Bajc Instagram
Pri gašenju obsežnih požarov na Primorskem je pripravljenost za pomoč gasilcem in prizadetim prebivalcem pokazal tudi Franko Bajc.

Franko Bajc, ki ga poznamo kot udeleženca ter tudi večkratnega zmagovalca resničnostnih šovov, nam je zaupal, da je vsekakor pripravljen priskočiti na pomoč požrtvovalnim gasilcem, ki se z nadčloveškimi napori trudijo, da bi obvladali obsežne požare, ki divjajo na Primorskem.

"Glede na to, da sem se ravnokar vrnil z dopusta, niti ne bi mogel pomagati, ker me ni bilo. Sam prihajam iz Ajdovščine in tukaj je moj stric vodja civilne zaščite. Z njim smo stalno v stiku in v primeru, da bi potrebovali pomoč, bi seveda takoj pomagal."

Franko nam je tudi opisal, kakšno je trenutno stanje. "Zrak je onesnažen, tudi barva neba je zaradi vsega pepela, ki je v zraku, spremenjena. Včeraj se je to dobro videlo ob sončnem zahodu in danes zjutraj ob sončnem vzhodu. Kdor je imel včeraj odprta okna na vozilu, je imel kar nekaj prašnih delcev v notranjosti vozila. Spremljamo situacijo in čakamo, kaj bo. Upajmo, da bo kmalu bolje. Žalostno je vse skupaj."

Je Franka Bajca kdaj zamikalo, da bi se pridružil prostovoljnim gasilcem? "Glede na moj razgibani in večkrat nepredvidljiv urnik bi bilo dokaj neodgovorno, da bi se pridružil prostovoljnim gasilcem in kasneje, ko bi potrebovali mojo pomoč, le te zaradi mojega urnika ne bi mogel nuditi."
 

Komentarjev 1
  • Peggy_Berkley 12:54 24.julij 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googlaa doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan...glej več informacij ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦