Magazin > VIP
82358 ogledov

Že dolgo ga ni: Jasna Kuljaj naredila izjemo in pokazala partnerja

jasna kuljaj Planet TV
Kako lepa družina!

Naša priljubljena voditeljica Jasna Kuljaj je znana po tem, da je življenje javne osebe ne obremenjuje, vedno z veseljem poklepeta z oboževalci in z njimi deli simpatične prigode iz svojega življenja. O svojih življenjskih pripetljajih je napisala in odigrala celo monokomedijo, vseeno pa obstaja področje, ki ga ne izpostavlja prav pogosto. To je njeno družinsko življenje.

Zato so se njeni sledilci razveselili redke družinske fotografije, ki jo je te dni objavila ob koncu prvega šolskega leta svoje hčerke. "Še včeraj prvi šolski dan prvega razreda, danes že zaključna prireditev! In lepo je srečati tudi svoje nekdanje učitelje, ki so nam dali dobro popotnico! Res sem bila vesela moje učiteljice angleščine Jadranke, ki je bila stroga, ampak glej, angleško smo pa znali (oz. še znamo)," je zapisala na Facebooku. Utrinke s hčerko sicer večkrat deli, bolj redki pa so tisti s partnerjem Sašo Lalovićem.

"Dobro se zavedam, kaj s sabo prinese javno življenje. Moj poklic je ekstremno javen, nimam pa potrebe, da objavljam, kaj počneva midva kot par. Všeč mi je, da ta delček ohranim zase. Ne gre za to, da ga skrivam, je pa super, da partner in hčerka čisto nič ne čutita, da sem javna osebnost. Konec koncev imam svoj poklic kot voditeljica in moje delo ni, da prodajam, kaj midva skupaj počneva," je povedala Jasna, ki pravi, da je zelo vesela, da imata s partnerjem vsak svoj posel. Saša je kot nekdanji nogometaš zajadral v trenerske vode in Jasna pravi, da mu je vzgajanje mladih nogometašev pisano na kožo. "Dela z otroki, pri tem je zelo dober. Ima veliko potrpljenja," dodaja voditeljica. 

Jasna Kuljaj | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 3
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 05:47 24.junij 2022.

    Lepo, da je ponosna na svojo družino ! Srečno in zdravo...

  • Ender3 01:55 24.junij 2022.

    Lepa familija, saj ne rabite promocije.

  • onxxx 18:30 23.junij 2022.

    En lepši od drugega, vseeno pa tukaj nekdo potrebuje nova očala.

Sorodne novice