Svet
18380 ogledov

Zato Putina ne boste slišali govoriti o svojih otrocih

Vladimir Putin Epa
Ruski predsednik Vladimir Putin skoraj nikoli ne govori o svojem zasebnem življenju. Vseeno se je na internetu pojavil intervju iz leta 2020.

Ruski predsednik Vladimir Putin je v intervjuju pojasnil, zakaj ne bo razkril podrobnosti o svoji družini. Čeprav se o njegovih zunajzakonskih odnosih govori že leta, ima Putin uradno dve hčerki - Katerino Tihonovo (35) in Marijo Voroncovo (36), ki ju ima s prvo ženo Ljudmilo Putin.

Alina Kabaeva, vladimir putin Magazin Znebili so se Putinove ljubimke

Putin je v intervjuju povedal, da želi svojo družino zaščititi pred morebitnimi varnostnimi težavami, enako je dejal leta 2015.
"Nikoli ne razpravljam o vprašanjih, povezanih z mojo družino. Ne ukvarjajo se s poslom ali politiko. Na ta način se izognem morebitnim političnim pritiskom, ki bi jih izvajali," je takrat dejal Putin in se pohvalil, da je postal dedek in rad preživljal čas z vnuki.
Pohvalil je tudi spretnosti svojih hčera, ki govorita tri evropske jezike, ena govori celo japonsko. Obe hčerki sta po invaziji na Ukrajino prišli pod sankcije ZDA.

Dimitrij Peskov Vladimir Putin Pretkano Svet Pretkano: Putinov maščevalni načrt za Ameriko in Bidna

Mariji in Katerini so tako kot njegovim tesnim sodelavcem blokirali bančne račune in zaplenili vse premoženje v ZDA. V zadnjem času se vse pogosteje omenjajo Putinove ljubice, med katerimi je Svetlana Krivonoglh, nekdanja čistilka, danes lastnica banke in milijonarka.

luiza rozova | Avtor: Profimedia Profimedia

Domnevna hči je morala ugasniti Instagram

Leta 2003 je Svetlana rodila Louiso Rozovo, ki naj bi bila Putinova hči. Po ruski invaziji na Ukrajino je Louise na svojem Instagram profilu prejela številne grde komentarje.

Svet Slavna žena zajetega Putinovega zaveznika v solo akcijo

Na družbenem omrežju jo je spremljalo 84.000 ljudi, a je v zadnjih mesecih pred izbrisom profila le redkokdaj javno objavljala na Instagramu, zato so številni pomislili, da, ji je Putin prepovedal aktivacijo profila.

ruska vojna ladja Kje so dokazi? Svet Pricurljalo poročilo o mornarjih na potopljenem ruskem ponosu

Pod fotografijo iz oktobra 2021 so ji v komentarjih zapisali, da je "hči morilca, vojnega zločinca, psihopata in odvisnika od drog", številni pa so jo obsodili, da uživa v razkošnem življenju, medtem ko je njen oče povzročil tragedijo.
 

 
Komentarjev 2
  • Idioti 09:42 18.april 2022.

    Ko imate tako radi ŠKANDALE par exelence, zakaj ne objavite kaj je počela OVSE - Org. za varnost in sodelov. Evrope v Mariupolju! Putinove hčerke so vam važne !Jebale vas one ! OVSE je imela samodelujoči nadzorni sistem s kamero ...prikaži večero visoke ločljivosti povezano z internetom , ki je nadzorovaloa pristopno cesto mesto , preko katerega sistema je lahko vsak ,ki je imel aplikacijo na telefonu , imeli pa so jo UA komandirjiu, ki so tako bombandirali Ruse , kadar so se pojavili na tem 300m odseku ceste

  • Robbi_Dingess 10:11 17.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎