Magazin > VIP
57071 ogledov

Znebili so se Putinove ljubimke

Alina Kabaeva, vladimir putin Profimedia
Vsaj navidezno ...

Potem ko je Zahod proti Putinovima odraslima hčerkama napovedal sankcije, so morali pri veliki ruski medijski skupini National Media Group, ki jo od leta 2014 vodi predsednikova ljubimka Alina Kabaeva, ukrepati, da kazni ne bi doletele tudi njih. S spletne strani so sedaj umaknili Alinino ime in fotografijo, razloga za ta korak niso podali.

Pred tem je vodja opozicije Aleksej Navalni od Zahoda zahteval tudi sankcije proti Putinovem "propagandnim medijem". Iz zapora je sporočil: "Rad bi vas spomnil, da je skupina National Media Group, ki ima v lasti levji delež tega ustroja laži, v Putinovi lasti in jo formalno vodi njegova ljubica Alina Kabaeva."

"Propagandisti oblikujejo javno mnenje, ki Putinu ne le dovoljuje izvajanje vojnih zločinov, ampak te od njega celo zahtevajo," je še dodal Navalni. 

Kabaeva, ki naj bi se s predsednikom romantično zapletla leta 2008, ko je bila poslanka, naj bi Putinu rodila tri otroke. Z njimi naj bi se skrivala v razkošni koči v Švici. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.