Magazin > VIP
13629 ogledov

Tako je naša lepotica sprejela, da so ji speljali mesto na TV

Tina Gaber osebni arhiv
Lansko leto je stala ob boku Miranu Ališiču, letos je tam več ne bo.

Tina Gaber se je v lanski sezoni adrenalinskega šova Exatlona preizkusila v vlogi sovoditeljice, a jo bo letos zamenjal Igor Mikić, namesto voditelja Mirana Ališiča pa bo v letošnji sezoni v voditeljske čevlje stopil Jure Košir. In kaj o vsem tem pravi simpatična, sedaj že nekdanja sovoditeljica, Tina Gaber?

"Res je, lani sem bila kot sovoditeljica v tem resničnostnem šovu in moram reči, da je bila izkušnja odlična. Tri mesece smo preživeli v Dominikanski republiki, nihče izmed nas ni vedel, kaj nas čaka, a je bilo zanimivo. Priznam, da je bila to kar velika televizijska preizkušnja, saj so bili pogoji težki. Zanimivo mi je bilo spremljati že to, kako so bili tekmovalci vztrajni ... in vsa ta njihova požrtvovalnost ... To, da bo letos kot sovoditelj Igor Mikić, mi je čudovito. Že lansko leto je prišel skoraj do finala in prav je, da je letos dobil to priložnost. Meni je bilo lansko leto super kot sovoditeljici, letos bom pa vse skupaj spremljala iz Slovenije. Že zdaj se veselim tega spremljanja," je za zurnal24.si povedala Tina. 

Tina Gaber | Avtor: Instagram Instagram

Tina Gaber, ki je v preteklosti kar nekaj časa preživela v tujini, tako sedaj ostaja v Sloveniji, kjer jo čakajo tudi novi projekti, a česa več o podrobnostih okoli tega ni želela še razkriti. Je pa zelo aktivna na družabnem omrežju Instagram, kjer na zabaven način poskrbi za zanimive objave, ki jim sledi čedalje več sledilcev.

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 11:22 18.avgust 2022.

    Zakaj bi bila razočarana, er letos ne bo sovoditeljica? Saj ni imela ekskluzive za več let. Pa še bedna je bila.

Sorodne novice