Magazin > VIP
13862 ogledov

Znani Slovenec spet samski

igor mikič Exatlon/Planet TV
Igor Mikič je s svojo podobo in s svojim načinom komuniciranja zagotovo pritegnil gledalce. Eni so ga vzljubili, drugi pač ne, a vtis je naredil na praktično vse.

Kmalu bo Igor »Alfa« Mikič svoje mišice razkazoval v Barceloni, kamor se odpravlja na dopust. "Res je, konec julija potujem v Barcelono, ki je že dolgo časa na mojem spisku želenih destinacij. Obožujem peščene plaže, španske ritme in jezik, ki me preprosto ponese v filmsko vlogo Antonia Banderasa."

Igor "Alfa" Mikič ali prva mišica Ljubljane, kot se ga je prijel vzdevek, je pred kratkim izdal novo pesem z naslovom "TNT" za katero nam je skrivnostno zaupal: "Ta pesem mi ogromno pomeni, ker opisuje moja čustva." A navkljub temu, da naj bi pesem razkrivala Igorjeva čustva, nam Igor ni želel razkriti, kateremu dekletu jo je posvetil. "Tista prava bo že vedela, da je pesem posvečena njej. V vsakem razmerju, pa naj bo to ljubezensko ali prijateljsko, se morata obe strani boriti in odnos gojiti. Če rože ne zalivaš, bo ovenela. Tako je tudi z odnosi. Mislim, da se bo ogromno ljudi poistovetilo s to pesmijo in upam, da jih bo poletni reggae ritem ponesel v dobro voljo."  

Komentarjev 5
 • Beulah_Folks 12:19 30.julij 2022.

  Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure delaa na dan...glej več informacij ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦

 • Avatar pantani
  pantani 11:04 30.julij 2022.

  Narcisoiden IDIOT!!!

 • miha.z 08:15 30.julij 2022.

  In?