Magazin > VIP
2632 ogledov

Igor Mikić in Jure Košir bosta zdaj trenirala skupaj

Igor Mikić instagram
Igor Mikić se bo kmalu postavil v vlogo sovoditelja oddaje Exatlon, kamor se vrača po tem, ko je lansko leto v tej oddaji že uspešno nastopil kot tekmovalec.

Kaj lahko pričakujemo od tega zgovornega, visokoraslega alfa samca, kot se sam rad poimenuje? Ima Igor Mikić morda že kakšne načrte, kako bo vse skupaj malo "zabelil" na svoj značilni način?

"Lansko leto sem se dobro izkazal. Ljudje so lahko videli, da sem iskren in brez dlake na jeziku. Letos so me povabili kot sovoditelja in kot komentatorja s terena. Poskrbel bom, da bodo lahko tekmovalci povedali, kako so se odrezali, jih je bilo kaj strah, kakšne imajo občutke, se razumejo, so povezani kot ekipa ... Poskrbel bom tudi za šalo in jih malo zbodel na področjih, kjer jim ne bo šlo, še posebej pri križankah in sestavljankah, ki so meni šle kot po maslu. (smeh). Zelo se veselim, sem velik ljubitelj toplega vremena, toplih krajev, sonca, morja in plaže. Zdaj bom lahko imel pri sebi tudi telefon in malo bolj užival, saj ga kot tekmovalec takrat nisem smel imeti. Moja prednost je, da bom vedel, kako se počutijo, kaj jih skrbi ... Jaz in Jure Košir sva se dobro ujela, saj sva oba športnika, skupaj bova hodila tudi trenirat v prostem času, česar se tudi že veselim. Jaz bom pa v svojem elementu in poskrbel med drugim tudi za modne navdušence, da bodo imeli kaj videti,"  je razkril.

Igor Mikić | Avtor: instagram instagram

Komentarjev 2
  • Avatar pantani
    pantani 19:44 20.avgust 2022.

    Dva retardiranca,en prikriva svojo homosexualnost,drugi je navaden nategun!!!

  • Ender3 18:41 20.avgust 2022.

    Čudežni dvojec s krmarjem scenarista. Upam, da v zadnji sezoni tega bednega šove...V prejšnji nam je Ališič pokvaril sluh, kaj nam bosta tadva čudežna dečka tokrat povzročila...