Magazin > VIP
31792 ogledov

V Exatlonu tokrat dva iz Kmetije, misica in celo fant lanskoletne tekmovalke

exatlon, Anamarija Kastelic
1/7
Planet TV
Planet TV je predstavil zvezdniško ekipo tekmovalcev letošnjega šova Exatlon.

Pred odhodom v Dominikansko republiko se je predstavila rdeča ekipa tekmovalcev adrenalinskega šova Exatlon. Tudi letos se bodo tekmovalci potegovali za bogato nagrado, najboljši izmed njih si bo z zmago priboril kar 50.000,00 €. Tekmovalci rdeče ekipe so:

Exatlon Slovenija | Avtor: Saša Despot Saša Despot

21-letna Lina Majcen iz Most pri Komendi
Lino so gledalci resničnostnih šovov že spoznali v šovu Kmetija, kjer je sodelovala skupaj s fantom Aljažem. V Exatlon se je prijavila predvsem zaradi tega, ker jemlje to kot nekakšen izziv. Lina je sicer zelo aktivna in se s športom ukvarja že od malih nog. Najprej je trenirala twirling ter dosegla kar nekaj dobrih rezultatov, sedaj pa največ časa nameni fitnesu in kikboksu. Meni, da ji bosta trma in zagnanost še kako prišli prav tudi v Exatlonu. Tudi Lina bi se najraje, tako kot Michael Lovrec, pomerila z najmočnejšim členom, in sicer z lanskoletno zmagovalko Marjanco Polutnik, saj bi ji ta dvoboj predstavljal še poseben izziv.


22-letna Anamarija Kastelic iz Ljubljane
Anamarija je uspešno zaključila turistično šolo in vse skupaj leta 2021 okronala še z osvojitvijo naziva Miss turizma Slovenije. Leta 2018 se je potegovala tudi za naziv Miss Slovenije, kasneje nastopila na različnih modnih revijah in v glasbenih videospotih, za kar pravi, da ji je v veliko veselje. V osnovni šoli je sprva trenirala ritmično gimnastiko, a jo je kasneje zamenjala za nogomet. Zadnji dve leti se ukvarja s fitnesom in je zelo zadovoljna s svojim napredkom. Dosežek, na katerega je najbolj ponosna, je zagotovo ta, da je premagala depresijo, ki jo je pestila v srednji šoli. Pravi, da je trmasta, skrbna in tekmovalna, zato meni, da ji bo to pomagalo tudi na poligonih, kjer se bo potrudila, da bo resnično dala vse od sebe.


24-letni Jan Klobasa iz Gornje Radgone
Še en tekmovalec, ki so ga gledalci tudi že lahko spoznali v resničnostnem šovu. Jan in Tilen Klobasa sta enkrat že okusila zmago, ko sta zmagala v šovu Kmetija. Bo Janu tokrat uspelo premagati sotekmovalce v šovu Exatlon? Jan se je, po sodelovanju z bratom v šovu Kmetija, kasneje preizkusil tudi v tujih resničnostnih šovih, a pravi, da je Exatlon tisti pravi šov, šov, v katerem sta moč in vzdržljivost na prvem mestu. Pravi, da se vsakega izziva zelo veseli in gre vedno na zmago, zato tudi tokrat ne bo nič drugače. Najbolj bo v času sodelovanja v šovu pogrešal svoje bližnje, a verjame, da mu bo zaradi trme in zagnanosti uspelo priti do zmage.


26-letna Manca Šepetavc iz Litije
Manca se je pred leti profesionalno ukvarjala z atletiko, njena disciplina je bila tek na 100 metrov z ovirami. Večkrat je osvojila naslov državne prvakinje, uspešno nastopila na evropskih in svetovnih prvenstvih in večkrat tudi za slovensko reprezentanco. Zdaj svoje bogate izkušnje deli tudi kot osebna trenerka. Med drugim je bila razglašena tudi za naj atletinjo leta. Leta 2017 pa je osvojila tudi laskavi naslov Miss športa. Pravi, da se ne boji izzivov, saj je po naravi borbena ter se ne ustraši še tako zahtevnega cilja. Najpomembneje se ji zdi, da človek ne izgubi upanja pred ovirami, temveč mora vztrajati, da doseže cilj. “V življenju so pač vzponi in padci, a padci te ne smejo potreti. Moraš vztrajati in iti naprej!” Med tekmovanjem bo najbolj pogrešala fanta, saj sta stkala med seboj tudi močno prijateljsko vez.


27-letni Timotej Nuč iz Planine pri Sevnici
Timoteju nastopanje pred kamero ni tuje, saj sta skupaj z akrobatskim partnerjem, je namreč profesionalni akrobat, že nastopila v šovu hrvaških Supertalentov. Timotej in Luka tvorita sicer akrobatski duet Flipping Art. Omeniti velja, da sta z nastopom v hrvaških Supertalentih osvojila najboljšo uvrstitev tujcev v finalu tega šova. Njun nastop so si lahko ogledali tudi gledalci Evropskega prvenstva v rokometu, leta 2020, kjer sta nastopila med samim finalom. Ravno zaradi svoje gibčnosti in koordinacije gibov, ki naj bi bili po njegovem mnenju zelo pomembni za zmago v Exatlonu, pričakuje, da bo njegovo pridobljeno znanje, voda na njegov mlin in pot do zmage.


28-letni Michael Lovrec iz Maribora
Za Michaela bi lahko rekli, da je atlet, tenisač, nogometaš, fitneser in model, ja, vse to je Michael. Pri 21. se je zaradi preigravanja z nogometno žogo celo preselil na Slovaško, kjer je nogomet tudi profesionalno igral. Letos se je preizkusil tudi pred kamero, ko je nastopil v skupnem videospotu pevke Alye in skupine Čuki. V svojo zmago v Exatlonu verjame, saj pravi, da je zanjo dovolj dobro pripravljen, tako fizično kot tudi psihično. Še ljubše bi mu bilo, če bi se med samim tekmovanjem lahko pomeril z lanskoletnim zmagovalcem, Frankom Bajcem, saj verjame, da se je najbolje pomeriti kar z najboljšim.


29-letni Teo Čeh iz Šoštanja
Teo je še en akrobat v skupini rdečih tekmovalcev letošnjega Exatlona. Poleg tega, da je član akrobatske skupine Dunking Devils, ustvarja tudi vsebine za družabna omrežja. Velik dosežek zanj je bil tudi nastop med polčasom NBA tekme v Dallasu. V otroštvu je kar osem let treniral odbojko, nato pa žogo zamenjal z motociklom ter adrenalinske izzive izkusil še na dirkah z motorji. Teo ima morda rahlo prednost pred sotekmovalci, saj je njegovo dekle, Pia Umek, že sodelovala v tem šovu in mu bo morda z nasveti lahko pomagala, da bo lažje “krmaril” med izzivi. Zase pravi, da je ravno prav nor in pogumen, da mu morda lahko uspe priti do zmage.


43-letna Teja Kralj Lapanja iz Škofje Loke
Tudi Teja ima izkušnje z resničnostnimi šovi, saj je pred leti kar dvakrat sodelovala v šovu Survivor, kjer je že pokazala svojo vztrajnost. Teja se je že kot otrok rada ukvarjala s športom, predvsem ji je veselje delala atletika, kasneje pa se je preizkusila tudi v borilni veščini, karateju. Poleg tega, da je zelo aktivna, saj rada kolesari in teče, še prav posebno veselje pa ji nudi tek na smučeh, je tudi mamica 9-letnih dvojčkov. Pri svojih dvajsetih letih se je podala, na kar leto dni dolgo popotovanje okoli sveta. Exatlon ji predstavlja predvsem neki novi izziv. Kot prvo se bo morala med tekmovanjem spopasti s strahom pred višino ter strahom pred globoko vodo, a meni, da ji navkljub vsemu lahko do zmage uspe priti ravno zaradi bogatih izkušenj.

 

Komentarjev 2
  • Avatar pantani
    pantani 06:58 23.avgust 2022.

    Sami Retardi,poleg tistih,ki to gledajo!!!

  • Ender3 19:30 22.avgust 2022.

    Kaj nam bo tega treba, pravi raj pa za oglaševalce in egomanijake...